zagadka Pomogła: 3 razy Dołączyła: 22 Sie 2006 Posty: 35
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 09:36 Rekrutacja na studia 2007/2008
Czy ktosmi może w końcu do cholery powiedzieć, na ilu uczelniach moge sie rejestrować? Bo jedni mówią ze na ilu chce [znaczy na ile mi kasy starczy] czy tylko na 3?!
_________________ Instrumentale to jest to co tygryski lubiÄ najbardziej Masz jakieĹ ciekawe? Daj znaÄ na pm ByÄ moĹźe tych jeszcze nie mam
wydaje mi się, że to zależy od uczelni. dostaniesz np tylko oryginał świadectwa i jeden odpis. może być tak, że na uczelniach będą chcieli tylko te papiery, a nie kserówki czy odpis notarialny. ja własnie tak miałam i ograniczyło mnie to w ogóle do dwóch. ale nie wiem jak będzie u Ciebie.
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
zagadka Pomogła: 3 razy Dołączyła: 22 Sie 2006 Posty: 35
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 09:43
u nas jest internetowa rekrutacja i dopiero jak nas przyjma to zawozimy papiery, ale juz tyle opini słyszałam ze nie wie mco mam robic :/
_________________ Instrumentale to jest to co tygryski lubiÄ najbardziej Masz jakieĹ ciekawe? Daj znaÄ na pm ByÄ moĹźe tych jeszcze nie mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum