rixo Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 76 Skąd: rzeszĂÂÄšÂw
Wysłany: Nie 18 Wrz, 2005 21:05 Studia!! Ludzie jak ludzie czy psy??
Tak naprawde jestem ciekawy czy ludzie na studiach sa traktowani jak ludzi?? Ja jestem na studiach dziennych i napewno na ciezkim kierunku,ale czy to normalne by czlowiek traktowal czlowieka jak psa?? ze tak naprawde o wynikch decyduje tylko szczescie a nie tak naprawde wiedza. ze by zaliczyc to wystarczy albo wplacic pewna kwote, albo liczyc jedynie na traf, ktory pozwoli na too by pozostac i dalej borykac sie z kolejnymi dniami?? Jak mozna wogóle wytrzymac nerwowo w takich warunkach?? Kiedy wiemy ze naprawde nasza wiedza jest wystarczajaca a tu o zaliczeniu zadecydowaco upadek naszej pracy na strone ktora zaslaniala nasze nzwisko. Czy rzut "moneta" decyduje o naszej przyszłości?? Jak sie niezniechecic do zycia skoro tak szybko nas zaczyna sprawdzac?? Czy wytrzyma czy padnie netrwowo ??
Wiec jak postapic?? O to jest pytanie??
Odpowied
Walczyc!!
Ale czy zawsze starczy nam sie??? A najlepsze jest to ze dla niektorych zycie siedopiero zaczyna!!
szczerze mowiac, to nie wiem jak jest naprawde, bo dopiero od pazdziernika zaczne studia... ale łudzę sie jeszcze, ze sa normalne uczelnie w tym kraju, i wszystko zalezy od tupetu wykladowcy...
ps. co studiujesz ? :hyhy:
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
np. u mnie na uczelni o wynikach decyduje fart spryt i dobry humor wykladowcy
_________________ Starej szkoÄšÂy rapu reprezentant Nie ma mnie juĚź na tym forum
rixo Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 76 Skąd: rzeszĂÂÄšÂw
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005 21:42
heh no wiecie humor jak humor ale wszedzie raczej licza sie pieniazki:P Moze i tu w polsce se prawdziwi prowadzacy licza ze moze kiedys na nich trafia:P ale napewno jest ich niewiele. Miejmy nadzieje ze sie to wszystko zmieni. Pozdrawiam was i zycze udanego semestru szczegulnie dla bunii bo jednak ten pierwszy roczek mocno daje po psychice
ImiÄ: Alicja Pomogła: 3 razy Wiek: 24 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 2554 Skąd: z Krainy CzarĂłw - HR
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 14:09
chłopcze masz strasznie...
wykładowcy świetni, czasami
z niektórymi opowiadamy zbereżne
kawały o seksie <lol> nie ma znęcania
się nad studentami, a słowo "dzień dobry"
to Ty pierwszy usłyszysz do do siebie
rixo napisał/a:
ze tak naprawde o wynikch decyduje tylko szczescie a nie tak naprawde wiedza. ze by zaliczyc to wystarczy albo wplacic pewna kwote,
poproście wykładowców aby egzaminy
odbywały się w formie ustnej )
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
Odkopuję temat
jestem na trzecim roku... i poza kilkorgiem wykładowców, którzy studentów nie szanują... jest w porządku... część traktuje nas nawet prawie na równi z sobą. Zawsze można się jakoś dogadać.
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum