Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 22:14 wszystkie studia platne....
podobno najpozniej za 9 lat chca wprowadzic platne wszystkie studia.. co dla mnie jest chore... rozumiem placic za prywatne studia.. ale za panstwowe ?!
podobno to ma byc sprawiedliwe no bez przesady... uzasadniaja to w ten sposob, ze jesli wszystkie studia beda platne, to bedzie wiecej pieniedzy na stypendia dla biednych ludzi :/
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
hmm ja tam raczej na studia sie nie wybieram chociaz odziwo przyjeli mnie do liceum profilowanego :D (srednia 2,6:P) ale wyzialem na tescie ciekawe tylko czy tam se poradze ale studia to raczej nie dla mnie wiec przynajmniej zaoszczedze
_________________ Walczak-Wrocil-Kto-Sie-Cieszy-Kto-Sie-Smuci:D
Nienawisc Do Policji Tak Zostalem Wychowany ...
Respect Czy Ty Wiesz Co To Honor ??Znasz To Uczucie??
kita18
ImiÄ: Marta Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 2853 Skąd: PoznaĹ
Wysłany: Czw 04 Sie, 2005 09:20
dla mnie to nienormalne...i tak duzo ludzi rezygnuje ze studiowania, bo ich na to nie stac, a z jakiegos powodu nie przysluguje im stypendium, a jak wprowadza studia platne to tym bardziej...co z tego, ze beda mieli mozliwość otrzymania stypendium, jak nie bedzie ich stac na samo zapisanie sie i egzaminy, ktore napewno tez podrozeja...ehhh...paranoja....
Ja to przynajmniej sie zalapie na darmowe. No al moje dzieci beda musialy juz placic :/ Jednym slowem ciagna kase z czego sie da :/
_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum