Wysłany: Sob 25 Lut, 2006 10:42 czy chciałbyś mieć mundurki?
Ostatnio coraz częściej zdarza się, ze wprowadza się w szkołach mundurki. Ma to na celu zniesienie różnic finansowych rodziców... powiedzcie jakie jest wasze zdanie na ten temat...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
moze i mudnurki sa dobra bo wtedy nikt nie czuje sie gorszy ale osobiscie nie chcia?abym nosic caly czas mundurkow nie lubie jak mnie ktos zmusza co mam ubrac
ImiÄ: nie lubie swojego imienia :P Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 1751 Skąd: ...:::JarOsLaW:::...
Wysłany: Sob 25 Lut, 2006 13:52
ja bym i tak w mundurku nie chodzi? bo to jest dla mnie upokorzenie ja chodze w czym chce i jak mi siÄ podoba w demokratycznym kraju powinna byÄ wolno?Ä Ä wyboru i szko?a nie powinna nic narzucaÄ
_________________ I sold my soul to the devil, and the price was cheap
Dobre jest by nie bylo porozniania jesli chodzi o ubrania, ale ja osobiscie nie chcialabym chodzic w mudnurkach do szkoly. Fakt trzeba je kupic a nie wszystkich stac na to.
Pomógł: 10 razy Wiek: 21 Dołączył: 20 Lut 2005 Posty: 1843 Skąd: Wola
Wysłany: Nie 26 Lut, 2006 10:41
NIGDY.HEHEHE Jeszcze takie mundurki wersja elo marynarz.HeHe ?miesznie by to wyglÄ da?o ehehe ludzie po 19 lat i w marynarskich mundurkach eheehehe :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum