Jestem ciekawa jakie macie sposoby na sciaganie, jak je przygotowujecie i takie tam
Ja zazwyczaj pisze recznie, bo na kompie mi sie nie chce a sciagammmm? wykladam sobie na kartke i przepisuje :D a jak nauczyciel sie zbliza to pod kartke :D Jeszcze nie wpadlam :D KOzakiem w tym nie jestem boje sie np sciagac od kogos :/
U nas jest jest jedna wielka klasa, w ktorej kazdy moze siedziec sam. Heh nauczyciele zawsze sie upieraja zeby tam pisac, a tam to dopiero sciagac mozna :D zwlaszcza jak sie pisze w dwie kasy, bo czasami tak sie zdarza
Co do sposobow to moja kumpela drukuje sobie sciagi na przezroczystej folii dobry motyw prawie niewidoczneee
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
nie umiem ściagac <bezradny> i dlatego tego nie robie
z reszta nigdy nie chcialo mi sie pisac tych sciag wolalam poczytac
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
ImiÄ: Kuba Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 403 Skąd: SokoĹĂłw P
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 20:41
Ja piszę ściągi sam, i trzymam na kolanach. Kiedyś zasłaniałem grzywką, a teraz po prostu wykonuję parę sprawdzonych gestów (jak np. drapanie się po czole ). Ale staram się ściągać tylko coś czego się nie dam rady nauczyć - słówka z języków, albo daty na historii, itp...
_________________ Jestem wszystkim. Nawet prawdziwy Gość, to ja
ImiÄ: Pietrek Pomógł: 15 razy Wiek: 20 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 354 Skąd: WWA
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 08:48
U nas najsławniejsze były pisane na kompie, czcionka 4-5. Chowane najczęściej po kieszeniach. Używanie ich jest całkiem swobodne - trzeba się tylko nauczyć, że nie można się bać takich ruchów jak wyciągnięcie czegoś z kieszeni, czy położenie na ławce
Kiedyś na polskim zżynałem, że aż furczało. Podeszła do mnie pani od polskiego i chciała się przyjrzeć co piszę (nie zauważyła, że ściągam), wzięła moją pracę i przysunęła do siebie, spod niej wylazły dwie ogromne ściągi.... A ona nie zauważyła :D To była najszczęśliwsza sytuacja w moim życiu związana ze ściągam :D
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
U mnie w klasie to ja jestem dealer'em ściąg... ^^ i już wszyscy się nauczyli jaki system obowiązuje tzn czcionka 4 w formie długich pasków o szerokości do 3 cm tematy pogrubioną czcionką (drukowanymi) i notatka w punktach... A jeśli czegoś nie wiedzą to mnie pytają... ^^
Sposoby ściągania - każdy ma swój (jedni wkładają ściągę pod kartkę na której piszą inni pod rękę którą trzymają na ławce inni w rękawach... ^^'), ale ja reprezentuję harmonijkę w łapę i jazda :D z tym, że najlepiej jest jak coś się tam umie i tylko zerka od czasu do czasu dla przypomnienia... :/
proponuje ściągi z komputera na małej czcionce następnie naklejać na długopis nikt nie zauważy
albo pisać sciągi na lewym przedramieniu na wewnętrznej stronie i też nikt nie zauważy że się ściąga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum