no ja zdecydowanie ścisłowiec... z matmy i fizy zawsze wymitałem... ale jak trzeba było napisać coś z polskiego w LO to też najgorzej nie było ale mocno sie nigdy z humanów nie czułem.. no może poza hidtorią... i językami obcymi...
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
humanistka plastyczka heheh ale z reszta nie anjgorzej
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
ja nie wiem co,bo uwielbiam angielski i polski tez ujdzie, za to nienawidze historii i niemca - humanista tak pol na pol. a ze scislych to kocham chemie a nienawidze matmy i fizyki - wiec w sumie nie wiadomo co jestem
<lol>
_________________ "Raz siÄ Ĺźyje, wiÄc korzystaj z Ĺźycia,
Raz siÄ Ĺźyje, wiÄc Ĺźycie wykorzystaj"
kurwa ani humanista ani scislowiec wyjebane mam w szkole buhehe
[ Dodano: Wto 26 Gru, 2006 21:44 ]
wiecie gdzie mam te wasze ostrzezenia?? głęboko w poważaniu buhehe wyjebane mam na was i te forum!! bezbadzieją tu wieje......
_________________ Nie smiej sie (o.o) - Bo co?? (-.-) - Bo to (-.o)
tylko i wylacznie scislowiec :D ale chociaz fizyki nie trawie ale naszczescie juz ostatni rok :D :D :D
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum