Strona glówna  •  FAQ  •  Szukaj   •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: bunia
Nie 24 Lut, 2008 01:14
Najgłupsza rzecz jaka zrobiliście w szkole??:)
Autor Wiadomość
majster 
Visca el Barça!

Imię: Marcin
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 08:56   Najgłupsza rzecz jaka zrobiliście w szkole??:)

Piszcie o swojej najgłupszej rzeczy jaka zrobiliście w szkole. Myśle, że większość z chodziła lub chodzi, więc raczej nie będzie kłopotu:)

ja robilem wiele glupot w szkole :) ale najlepsze bylowbicie igly w krzeslo mojej nauczycielki od konstrukcji :P babka usiadla a pochwili tak sie wydarla ze porazka :) musialem sie przyznac bo cala klasa by miala przejebane, a potem ja mialem przejebane dokonca szkola dopa ledwo na koniecc:)

fruska21 
Kocham Cię Rammstein

Imię: Alicja
Pomogła: 3 razy
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 14:02   

w średniej piliśmy na lekcji wódkę
na matematyce:)

w podstawówce położyliśmy
kondoma babce na biórko :)

ehhh różne rzeczy się robiło .....

juzef 

Imię: juzef
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 15:49   

fruska21 napisał/a:
w średniej piliśmy na lekcji wódkę
na matematyce:)

my w średniej piliśmy nalewki na biologii

najgorzej było w pierwszej klasie jak miałem w piątki na 15... dobrze, że kiosk był za rogiem bo po pierwszej lekcji tak nas suszyło, że dramat, stare śmieszne czasy

dobre też było rzucanie diabełkami na drugą stronę klasy, i nauczycielka dymiła tam gdzie spadły :D

o podstawówce to wolę nie mówić... uruchamianie gaśnicy i takie tam

mK44a 
P.K.U B.S.N.T

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 16:04   

najglupsza rzecza jaka zrobilaM to bylo pojscie tam na architekture karjobrazu :)

a poza tym to picie browarów miedzy lekcjami, wystartowanie w miss szkoly ubierajac sie w najszersze spodnie i najwieksza bluze jaka mialam, wyjscie w rodku lekcji z sali gdy pani wychwalalla richarda nixona, siadanie an ławce podczas lekcji, malowanie farbakami po oknie , rzucanie sie kanapkami (jedna trafila w nauczycielke), w lato oblawnie sie woda z kumplami takz e musialam do konca lekcji mokra chodzic, zjezdzanie na decku z górki za szkola (tzw. gorka smierci), wcodzenie na pomnik przyrody (mamy zabytkowy park wokół szkoły)

[ Dodano: Nie 28 Sty, 2007 16:06 ]
to te najwieksze przypaly bo o mniejszych to coedzien nowe moge pisac :D

jest w życiu coś trwalszego niz dziwki i forsa
na przykład spróbuj usiąść z banknotem i spalić lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokół TY i banknot no i 4 ściany

93jaro 

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 13:26   

ja pokazałem dupe nauczycielce od polskiego bo mnie wkur**** potem mnie zawiesili

bloniaq 
Glinki 4 Life

Imię: Kuba
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 14:15   

A ja jak już niektórzy wiedzą najebałem się na wycieczce do Sejmu, i zaliczyłem tam zgona, i mnie wyrzucili ze szkoły. :P No a poza tym, to naplułem pod nogi wuefiście, wyklinałem się z polonistką, spuszczanie powietrza z kół przed wycieczką rowerową i "pijane dyskoteki"

Kokonaro 
Bilet w jedną stronę

Imię: Pietrek
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 16:12   

E tam, sporo tego było :D W 2 klasie, jak mieliśmy okienko przed polskim, troszkę się najebałem ... I podejmowałem ciekawe dyskusje z panią profesor :P I 4 inne osoby, które popiły ze mną ... :D

evil_slo 
a.k.a. Ths29

Imię: Sławomir
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:46   

Hehe niezle to ja:

* Podpaliliśmy z ziomkami kaloryfer owinięty w taśmę, któą ocieplano okna na przerwie przed polskim

* Popalanie krzesełek i ławek na polskim

* Lanie sie z kolerzanką wodą na korzytarzu =>> dywanik u dyra :)

* Uruchamianie gaśnicy na przerwie ze w całej szkole nas było slychac :)

NoBoDy_KnOwS 
MODerator
Nobody's_Perfect

Imię: Córka diabła
Pomogła: 18 razy
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:50   

Odpalanie petard na lekcji geografii..

SonGoku 

Imię: Patryk
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 20:22   

Powiedzenie nauczycielowi od WF ze jest gejem i prowadzenie rozmowy z nim na temat jego preferancji seksualnych . Tyle tylko, ze koles jest spoko i jest to moja dalsza rodzina, wiec nic mi nie zrobil, ale ogolnie mozna z nim pozartowac ;)

scooby666 
hiphaope fan

Imię: Maciej
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 08:30   

a to tam duzo tego bylo;p hehe...
zakleilismy calego kolesia tasma:P moi kumple przyniesli do szkoly czajnik elektryczny, maselko, chleb, herbate i piknik chcieli robic:P kiedys jeszcze wstalem na lekcji i na caly glos beknalem(przepadek hehe), a diabelkami tez sie bawilo hehe po kilka paczek dziennie tylko sciany troche czarne byly... oj i troche sie pyskowalo ;P ale najbardziej mi sie podobala rozmowa z nauczycielka od anglika:
ona: sluchalam taki reportaz w telewizji
ja: a ogladala pani film w radiu??
ona: jak ja sie pomyle to ty nie musisz ze mnie zartowac... dalej zaczela cos prawic ;p ale i tak sie usmialem:D

kocur 
MODerator
ADeHaDe

Imię: rafał
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 10:00   

o kur*a sporo tego było aż nie pamiętam-wiem tylko że przezto wszystko nazwali mnie kocur :) a najgłupdsze to cha było jak podpaliłem koleżance włosy....

na paskach mamy nasze ksywki, niektórzy za te ksywki staną z każdym do bitwy

....first ghetto.....

>>mój spis << prosić i nie bać się

zajac 

Imię: Rafał
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 16:21   

JA tylko zbluzgalem z kolegami nauczycielke, zrobiliśmy zadyme przed sklepem i w nim, ( na każdej porzerwie przec miesiacc):P no ale były problemy , takie jaja byly w sklepie ze szkoda gadac;/, no i bójki itp:P

janek_prt 

Imię: Mateusz
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 22:23   

heh byłem nieznośny w gimnazjum a w sredniej już uwarzam bo za wszystko mozna polecieć :P w średniej zapliśmy nauczyciela na plecach :P chodze do gastronomika i zbiliśmy pannie jajko w plecaku przypał był ale ona jako jedyna strzelała z ucha to nikt mnie i mojego znajomego nie wystrzelał :P tzw odpowiedzialność zbiorowa ;] zawsze matka wracała na mase zła z wywiadówek raz wróciła zajebiście uśmiechnięta to pytam ci sie stało powiedziała że wychówa pokazała jej moja kartkówke na której drukowanymi literami napisałem ANI ME ANI BE ANI KUKURYKU mam strasznie dużo grzechów na sumieniu :P ale na razie nie będe opowiadać reszty może kiedys ;]

eSDeKa 

Imię: Łukasz
Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 09:31   

hehe to sa dobre wspomnienia. W podstawówce mialem takiego dlugiego balona i w nim byla woda. trzymalem go w kieszeni i mi pękl i sie wszystko rozlalo mi na spodnie i na ziemie. Albo jak zgielem kartke na chemi w gim. i zrobilem z niej kulke i trzymalem ja z 10 min w buzi az sie mieka taka zrobila i zajebalem w tablice ze byl slad taki pierdolczy :) hmm czeste najebki w piatek jak nie bylo wf a jak byly to gibon i nakrecanie pani zeby w pilke grac caly czas najarani:) albo krecenie gibona na lekcji biologi w liceum :) hmm no nie pamietam juz takich dobrych akcji ale bylo tego trozhe :)

Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje