a czy ja wiem... jak byłem mlodszy (tak w okolicach podstawówy) to pomagali mi rodzice, później (w LO) zauważyłem, że ich wiedza jest niewystarczająca (nie pełna?) w pewnych dziedzinach więc dawałem sobie radę sam... a teraz na studiach jak czegoś nie kumam to podbijam tylko i wyłącznie do kumpli bo od większości profesorków i doktorków u mnie na uczelni to ni chooja pomocy nie znajdziesz a jak będziesz mieć pecha to jeszcze krzyżyk na tobie postawią :zamyka: ...
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
ImiÄ: Joceline Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 1972 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 10:13
nigdy nie gadalam z nauczycielami...to przez nich min, miałam przepisywac sie do innej szkoły... wytykali mnie, źle oceniali, docinali nie za to kim jestem, ale za to, że słuchałam hip-hopu, ze chodziłam w szerokich spodniach...
wtedy pomogła mi mama i mój ziomek.... tylko dzieki nim skonczylam ta szkole...
w redniej bylo inaczej...tam juz pierdoliłam wszystko i wszystkich...mój stosunek do ludzi sie zmienił..owszem-na gorsze... ale ta skorupa pozwoliła mi przetrwać... Nie ufałam nigdy zadnemu nauczycielowi... NIGDY!
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
nie rozmawialem z nauczycielem nigdy o moich problemach chyba musialo bymnie pokopac i to zdeka.... a z rodzicami tez wsumie niechce gadac na temta moich problemow. wydaje mi sie ze jesli mam problem to proboje go rozwiazac sam, i niemieszac w to innych osob... no chyba ze wyjscia niema
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum