_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
Nauczyciela sie pytam co moge zrobic zeby z ocenami bylo lepiej, rodzicom nic nie mowie, bo wiem, ze skonczylo by sie na kazaniu, ze sie wcale nie ucze itd.
Pytam nauczyciela, a pozniej staram sie zrobic wszystko by wyjsc z ocenami na prosta.
jak wy mozecie mylsec o szkole .. przeceiz sa wakacje .. ale jak juz to wole do rodzicow .mam ich wporzo wszytko rozumieja co prawda maja czasem . ale i tak wolalbym sie z problemem zwrocic do rodzicow a nie do tych ***** nauczycieli .....:D:D:D:
he ja tez daje soebie rade sam skonczyem gim tera mialem srednia 2,5 a bym mial jeszcze nizsza gdybym he w maju nie zaczal sie troszku uczyc i ani matka ani zaden durny nauczyciel mi nie pomagal tylko utrudnial trzeba liczyc tylko na siebie :devil:
_________________ Walczak-Wrocil-Kto-Sie-Cieszy-Kto-Sie-Smuci:D
Nienawisc Do Policji Tak Zostalem Wychowany ...
Respect Czy Ty Wiesz Co To Honor ??Znasz To Uczucie??
kita18
ImiÄ: Marta Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 2853 Skąd: PoznaĹ
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 11:47
ja napewno poszlabym do mojego wychowawcy...to bardzo wporzadku facet, naprawde potrafi pomoc w kazdej sytuacji, niekoniecznie zwiazanej ze szkola...
Pomógł: 9 razy Wiek: 21 Dołączył: 03 Kwi 2005 Posty: 346 Skąd: Dark Side
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 20:15
na nauczycieli nie liczy a na rdzicow to tym bardziej bo maja gdzies co robie kiedy wracam nic ich nie interesuje. mego kumpla rodzice to nie spia az nie wroci do domu a moi spia slodko maja gdzies co robie. ja Licze tylko na Siebie bo z rodzina tylko dobrze wychodzi sie na zdjeciach...
ja tam zawsze licze na siebie w szkole a w terenie na swoje piesci i kumpli :D a pozatym o szkole nie mysle bo mam moje upragnione wakacje o ktorych myslalem caly rok szkolny a ja juz planuje nastepny rok :D 8)
ja sie udaje ale po rozum do glowy... daje rade sama
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum