Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 17:52 Ocen na półrocze ~!~
No to tak jak w nazwie tematu jakie oceny wyciągłeś/aś na koniec pierwszego semestru!
Ja nie mam się czym chwalic ale aby was nie martwic to podam oceny jak bede mial czas
powiem tylko ze nie zalapalem zadnej oceny niedostatnecznej!
no to wypowiadac sie!
sobi90, ja nei podam nie ma sie czym chwalic ale zadnej ndst nie mam a z rezta ja jeszcze przed klasyfikacja jestem i dopiero zaczynaja wystawiac :D
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Mi do wystawienia ocen zostaly 3 dni chodzenia do szkoly. W poniedzialek (przyszly) powinny juz byc w dzienniku ladnie wpisane dlugopisem. Wiec zostaly mi 5 dni chodzenia do szkoly i upragniony wyjazd.
Jak tylko bede znal ostateczne wyniki to napisze :D
narazie jest faza zaliczeń :D jutro zaliczam tylko cztery przedmioy: matme, histe, polski i mikroprocesory :D
ale damy rade :D :D :D
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
4 (mata,przyra,plastyka,wych.komunikacyjne na karte przedmiot,angielski bo dostalem 3 raz ale poprawie w 2 semestrze ocene na 5
5(J.Polski,Religia,Historia,W-f
to wszytsko na 1 conajmniej jak cos sie zmieni to poprawie
eeeee... mogło być lepiej srednia 2.53 nie jest zadowalajaca ale dobrze ze zadnej ndst nie mam <lol>
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum