_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
Wiek: 20 Dołączył: 18 Sie 2005 Posty: 427 Skąd: z tÄÂĂÂ d
Wysłany: Nie 28 Sie, 2005 16:26
No wiecie co jak co ale tych krzywych i kretynskich mord troszke na wakacjach brakuje
_________________ WyciÄÂĂ gam rĂÂÄšÂkĂÂĚ po twojÄÂĂ duszĂÂÄšÂ, jestem taki zÄÂÄšÂy ,ÄÂĚźe zÄÂÄšÂapaĂÂĚ jÄÂĂ muszĂÂÄšÂ
kita18
ImiÄ: Marta Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 2853 Skąd: PoznaĹ
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005 12:31
tak. no i zaczęło się...godzina zero wybiła...oczywiście dla biednych uczniów podstawówki, gimnazjum i liceum, bo dla studentów wybije za miesiac...ale czegos nie rozumiem. zeszłoroczne klasy 3 kończyły lekcje o 10-12...a ja kończę o 14-15 bo mamy tyle lekcji?? to czy my mamy jakieś poszerzone tematy czy co?? ;/ grrr
kita18, w zeszlym roku ja bylam trzecia klasa... i to walek ze konczylam tak wczesnie, bo w ostatniej najgorszej klasie, gdy powinnismy sie skupiac tylko na maturze, dolozyli nam beznadziejne i bezsensowne przedmioty.... i mieliscmy po 34 godziny w tygodniu....
musze sie jednak zgodzic, ze w starym systemie ostatnie klasy mialy duzo mniej lekcji...
jednak to wszystko zwiazane est z tym ze teraz w 2 i pol roku trzeba zrobic to co kiedys w 4 lata... :/
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
kita18
ImiÄ: Marta Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 2853 Skąd: PoznaĹ
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005 15:33
ale u nas właśnie Twój rocznik kończył o 10-12, a my tak późno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum