no ja na koniec podstawówy wymiotłem na 5.7 o ile mnie pamieć nie myli :zamyka: ... na koniec Lo było 5.1 :zamyka: a teraz na studiach to sie obijam w granicach 3,5-3,8 myślę (biorąc średnią po dwóch latach) ale dokładnie nie wiem bo nie liczę...
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
ja tak mówie sobie co rok i jakos nie wychodzi
w gimnazjum mialem cos ok 4,5
teraz cos ok 2,8 <bezradny>
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
ImiÄ: Joceline Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 1972 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 10:08
4.14
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
3,5 było na semestr... coś myśle ze na koniec też bedzie koło tylu...
_________________ "Wierze w siebie, wierze w siebie, wierze w to co robiÄ. MiĹoĹÄ, ukojenie, spokĂłj znajdujÄ w hip-hopie"
"Siemasz ziom! to znĂłw ja czyli Äpun, cham nie dzieciak.."
4.92, co troche mnie irytuje, ale z moim stosunkiem do obowiązków szkolnych i tak wyszlo dużo, bo przez zachowanie mi ocen nie chcieli dac takie jak wychodzily, co mnie troche wnerwialo. BTW. nieodpowiednie mam :-/
Ja mam 5.25 na semestr, wcale nie twierdze,że jest to jakaś wygórowana średnia, ale też nie chcę jej poprawiac. I tak mnie nazywają prymuską Nie lubię tego, bo ja sie w domu nie uczę!!
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
Dlaczego, wszyscy sie tak wypieraja tej nauki w domu. No dobra, jesli tak uwazasz. Ja mowie otwarcie - ucze sie w domu, pracuje nad soba, bo wiem, ze tylko tak mozna cos osiagnac, jesli to wstyd dla kogos to strasznie mi przykro, lecz dla mnie nie..
ImiÄ: Alicja Pomogła: 3 razy Wiek: 24 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 2554 Skąd: z Krainy CzarĂłw - HR
Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 21:29
Ramzes mój brat nigdy w życiu się nie uczył,
nigdy nie widziałam aby brał książki do nauki
a co roku świadectwa miał z czerwonym paskiem
( w podstawówce ) <calusek> :glaszcze:
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
no to ja was zagne swoja srednia 2,9 cos kolo tego, bo nawet wolalam nie liczyc ale na koniec roku mam zamiar (i tak tez sie zapowiada) podniesc do grubo ponad 3 <cwaniak>
a w podstawowce mnie tez nie mozna z ksiazka bylo zobaczyc, chociaz mi to do paska troszke brakowalo i nadal mnie ciezko mnie uczaca sie zobaczyc, bo mam zajebistego leniaaaaaa na nauke. Nie Hova ze sie wstydze ja uwazam tak jak Ty i Ci w pewnym sensie zazdroszcze takiego podejscia do sprawy. Ale moje wszystkie najszczersze checi zabija wielgachny LEŃŃŃŃ
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum