ImiÄ: Joceline Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 1972 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 20:44
"pobila kolege z klasy".... :/ ...to bylo w 6 kl podstawowki....mama za to kupila mi moja ulubiona czekolade...bo zawsze powtarzala, ze nie po to mi daje jesc, zebym dawala soba pomiatac...a on naprawde zasluzyl
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
ImiÄ: nie lubie swojego imienia :P Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 1751 Skąd: ...:::JarOsLaW:::...
Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 20:48
2 lata temu:
:marnotrawny uczeń rzuca w nauczyciela pieniedzmi" na dodatek w pozytywach
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 21:50 ]
i jeszcze w podstawówce ze oklada starszego kolege po glowie piesciami (wtedy nauczylem sie podpisywac jak moja matka )
_________________ I sold my soul to the devil, and the price was cheap
ImiÄ: Joceline Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 1972 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 18:51
Przypomniala mi sie uwaga kumpla, dostal ja w ogolniaku/w drugiej klasia bylismy wtedy "Marcin na lekcji jezyka polskiego wyskakuje przez okno"....
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
Moj kumpel wyskoczyl kiedys z lekcji bo mu buty wyrzucili i mu sie nie chcialo schodzic ale nic mu sie nie stalo
[ Dodano: Nie 30 Kwi, 2006 10:21 ]
Albo inny kumpel rzucil bombe smierdziuszke w klasie ta co byla w "Kaczorze Donaldzie" i musieli caly korytarz ewakuowac bo tak walilo zgnitymi jajami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum