Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 09:53 Wrażenia po pierwszym/ch dniu/dniach w szkole?
Ja może zacznę że już na początku niezłą zlewę mieliśmy jak nasz wychowawca napisał na tablicy:"Zbieranie śmieci (Arek)" ech... ale jedzie ludzi równo :D pozatym mamy zrobić ognisko 15 września na pożegnanie lata i wszyscy już uzgadniają na całą klase czym się napieprzymy :wink: to jest klasa:D pozatym msza o 8 którą ja miałem u kumpla w chacie potem o 9 do 10:30 apel i w klasach . A jak u was to się zaczęło?
Ja rozpoczecie mam o 15:30, ale od razu sa lekcje, wiec nawet nie ide do szkoly. A jak pojde to tylko na jedna lekcje zobaczyc czy nowe pokemony nie przyszly.
Wysłany: Sro 06 Wrz, 2006 21:00
Ehh moja szkola jako placowka antyreligijna i ogolnie satanistyczna nie zorganizowala mszy przed rozpoczeciem :jezyk: Kilku nauczycieli zmienili (na gorsze ) oprocz tego to spox ogolnie sie rozpoczal ostatni rok w gim
_________________ PiÄtnastu chĹopa na umrzyka skrzyni, yo, ho, ho, i butelka rumu...
Może pisze o tym troche późno ale napisze. O 9 miała byc jakaś zjebana msza no ale nie chciało mi się na nia iść. O 10 krótki apel do klasy. Ja tam się cieszyłem bardzo nie wiem jak 32 laski na widok jednego chłopaka w klasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum