to mĂłj braciszek nie wie co pisa? buahahaha :D ja nie wiem mo?źe on na kacu poszed? <lol>
no to musi byÄ ciekawe :D
ale pamiÄtam jak moja kumpela w zesz?ym roku pisa?a, ?źe Dr Judym by? weterynarzem i po?wiÄci? ?źycie dla koni wiÄc wszytko jest mo?źliwe ;D
[ Dodano: Czw 04 Maj, 2006 19:45 ] Paulina, a szkoda bo przecie nic siÄ nie traci...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
hehe :D
to nie ma jak dzisiaj siedze pisze ta prace i idzie znajomy do wc i przed komisja mu sciaga wypadla taka dosc sporawa :D i zaczal ja zbierac szybko hehe ale nie zabrali ani nic
_________________ "you sit on a roof ...
see the sky ...
but only little girls know how to fly"
GrzechuWG, no tak, ale starÄ maturÄ ka?źdy sprawdza? w szko?ach.. a teraz w ca?ej polsce jest taka sama, a kiedy? by?y rĂł?źne.. mimo wszystko, to nie znaczy, ?źe nie mogliby siÄ po?pieszyc...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
GrzechuWG Pomógł: 9 razy Wiek: 27 Dołączył: 31 Mar 2006 Posty: 943 Skąd: WZY
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 19:41
Cytat:
no tak, ale starÄ maturÄ ka?źdy sprawdza? w szko?ach.. a teraz w ca?ej polsce jest taka sama, a kiedy? by?y rĂł?źne.. mimo wszystko, to nie znaczy, ?źe nie mogliby siÄ po?pieszyc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum