Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 38 Skąd: P.O
Wysłany: Sob 30 Wrz, 2006 11:15
Ja mam tak jak wiekszosc moich kumpli w tym roku mature ale nie jestem nia skatowany to mi wlasnie przeszkodzi w nauce z reszta jak mozna nagle sie uczyc teraz jak przez 3 lata sie to olewalo po prostu to dajmy spokoj niby nigdsy nie jest zapozno ale przez przesady nie kazdy cytat mozna brac na serio a zreszta ten papierek nie bedzie nas bardziesz czynil lepszym czlowiekiem on tylko pomagaa na studia dzienne jestem soba i taki juz zostane trzeba sobie jakos z tym poradzic ale mile widzialbym jakis temat na mature z PL dziekuje z gory za jakis wtyk pozdro :good: TRZYMAJCIE SIE WSZYSCY MATURZYSCI ROKU 2006/07
_________________ SQRA - Muzyka,dym i rym chodnika liryka, 100% ulicznego stylu o jakim Ci siÄ nie sniĹo...
zagadka Pomogła: 3 razy Dołączyła: 22 Sie 2006 Posty: 35
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 18:55
do matury nie całe trzy miechy a ja w lesie z praca na polski i z nauka :/
_________________ Instrumentale to jest to co tygryski lubiÄ najbardziej Masz jakieĹ ciekawe? Daj znaÄ na pm ByÄ moĹźe tych jeszcze nie mam
matura to bzdura nic sie nie uczylem na pisemne i na anglika ustnego jedynie z 3 razy przeczytalem temat na polaka. i wszystko powyzej 10 a teraz jeszcze jak roman ulaskawia to juz wogole banal. szczerze to glaby jedynie moga niezdac matury. takie moje zdanie
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Ja nawet nie zaczelam pisac pracy.. nie zaczelam sie uczyc :/ bez kitu wzielam na wyjazd ze soba jedna lekture, ale jakos nie moge sie z nia przebic na 3 strone.
Zdac mature to wlasciwie nie jest problem ale zeby zdobyc jakis wysoki wynik zeby zdawac na jakas super wyzsza uczelnie to juz jest troche trudniej. Mi sie marzy siakas medycyna albo cos ale z takimi jajami jak sa na maturze to nawet nie wiem czy ja bede zdawal bo roman wymysli ze dzisiejsza mlodziez nie jest godna zdawac mature :D
wuwuo
ImiÄ: znajduje siÄ w dowodzie
Wiek: 20 Dołączył: 21 Gru 2006 Posty: 10 Skąd: $$DolarowO$$
Wysłany: Nie 18 Lut, 2007 22:52
czy bez tego papierka jesteśmy gorsi ?
a tak wogle to na szczęście za rok mnie to czeka <boisie>
_________________ Czasem szukajÄ c wraĹźeĹ moĹźemy dotknÄ Ä dna..
dobrze do technikum chodze mam jeszcze dwa lata :D ale chyba bede usiala matme obowiazkowa zdawac <boisie>
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
a tak wogle to na szczęście za rok mnie to czeka <boisie>
aha... szczescie w nieszczesciu^^
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
ImiÄ: Alicja Pomogła: 3 razy Wiek: 24 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 2554 Skąd: z Krainy CzarĂłw - HR
Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 22:22
pamiętam jak dziś... uczyłam się tylko na ustne
kilka dni przed. Siedziałam w pierwszej ławce
na polskim hihihi <lol> a na matematyce
w czwartej... <lol> więc do losowania miejsc
nie miałam szczęścia
Najśmieszniej było na polskim na ustnym - wyszłam
z soczkiem i bananem <lol> bo pytali sie mnie czy coś
w ogóle jadłam
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
kubishi
ImiÄ: kuba
Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 16:40
Zdać mature to nic trudnego gorzej jest zdać ją dobrze zeby sie dostac na dobra uczelnie z tym juz moze być wiekszy problem Ja osobiscie matury sie jakos mocno nie boje i nie ma co narzekac bo na studiach bedzie jeszcze gorzej taka sesja to jak matura a ile sesji bedziemy mieli przez 5 lat? ;] tyle na ten temat
_________________ Jestem normalny czyli dla wielu inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum