kita18
ImiÄ: Marta Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 2853 Skąd: PoznaĹ
Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 20:13 Po co to??
Siedzę i czytam ksiąkę potrzebną mi do prezentacji...i tak sobie myślę (a pamiętajcie że to boli ) Po co robimy te prezentacje? Przeciez mi i tak sie nie przyda, a traca na nią niepotrzebne godziny. Bo najpierw maraton po bibliotekach, później opracowywanie ksia?źki, no i przygotowywanie prezentacji...A przeciez, z tego co wiem liczy sie tylko na polonistyce... wiec moze nasze "kochane" OKE wpadnie na tak inteligentny pomysł i prezentację będą robili tylko ci co chcą lub muszą??
paszczak_89, niektorzy ludzie sa ambitni.. tak jak Kita..i nie sadze aby zadowalalo ja zerowanie na czyjejs wiedzy, jak jej nie jest gorsza...
dla mnie by to bylo totalne ponizenie...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
kita18
ImiÄ: Marta Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 2853 Skąd: PoznaĹ
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 20:26
jezli kupiłabym prezentacje, to byloby to wbrew mnie samej...i wykorzystywanie cudzej wiedzy i czasu...zreszta lubie byc fair wobec innych i dochodzic do wszystkiego sama
mistill Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 123 Skąd: Pcim dolny
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 20:30
ja co prawda jeszcze 3 latka mam, ale juz sie wale w dynie i pytam siebie "qrna - po co mi to??". szczerze Ci wspolczuje, kita18, i rzecz jasna pozdrawiam nie bede sie wymadrzal :cool:
_________________ ä ... Nie narzekam, chociaz jestem nizszy niz Clint Istwood ... ä
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum