u nas w Lublinie wlasnie tak sie zdaje sami zjebani egaminatorzy zeby zdac za 1 to nie wiem jak trzeba pojechać�
Eee chyba tak zle nie jest, ja zdalem za 2 razem, no ale to dlatego, ze za 1 odwalilem troche kaszane :D Mam prawko juz pare dobrych miechow, ale wlasnej fury ciagle brak ;]
kita18, :* na czym? nastepnym razem zdasz na pewno :*
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
kita18
ImiÄ: Marta
Wysłany: Wto 08 Lis, 2005 10:12
na miescie, ja jechałam przez skrzyzowanie, przed ktorym jest podjazd pod gorke. miałam skręcic w lewo. Ci z gory 3 pierwsi jechali w lewo wiec ja tez ruszylam, bo bylam uczona ze oni w lewo i ja tez moge w lewo...a ten zatrzymal samochod i powiedzial ze wymuszenie pierwszenstwa...jak dzwonilam do instruktora to powiedzial, ze to bylo naciagane bo skoro oni jechali w lewo to ja mam takie samo prawo jechania w lewo. i pewnie oblewajac mnie mial namysli stojacych za tamtymi skrecajacymi...ale stwierdzil ze to bylo naciagane oblanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum