Wiek: 98 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 161 Skąd: On jest?!
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 10:53 MOJA STRZAŁECZKA
TUtaj mozecie wklejac zdjęcia swoich strzałeczek ( samochodów) i napisac nam cos o nich
Ja zaczne od swojej tzn moich rodzicow:D Tylko sie nie śmiać..
Parametry techniczne:
Silnik 1,8 litra - oczywiscie benzynowy
Moc 93KM - nie duzo przy takiej wielkosci silnika ale.. alllleee... ;]
Przyspieszenie od 0-100 km/h to niecale 12sec - spowodowane bogatsza mieszanka paliwa
Maksymalna predkosc osiagnieta nim na Naszych polskich autostradach to 185 km/h
Pozdrowienia i czekam na opis innych strzałeczek :D
_________________ May The Force Be with You My YOung Padawan!
Moi rodzice nie maja samochodu, wiec pokaze wam mojego zloma, ale wazne, ze jezdzi.
Ogolnie w rogu widac takze pierwszy samochod mojego brata, ktory stoi nie uzywany od kilku lat, rodzenstwa nie ma w domu wiec jedynie swojego bziuma wam zaprezentuje.
Wysłany: Pon 15 Sie, 2005 10:23
Calibra samochód sportowy dla biednych jak to kiedyś pisali w gazecie :D ale mi sie podoba silnik 2.0 700 koni :D przerobie na gaz bo kumpel co sie zna na tej marce muwi że wtedy szybciej jeszcze śmigają :D No i taniej :D
reality wybacz ale skad masz takie info ??
700 KM to Nissan Skyline moze miec i to po przerobkach a w Calibrze to nie wiem jak bardzo musialbys ja dodatkowo obciazyc zeby nie odleciec
W wersji z 2,0 silnikiem firmowo masz do dyspozycji 135 KM
A to info od kumpla to tez cos nie za bardzo bo na gazie zawsze masz okolo 15-25 % straty na mocy (wiem bo u mnie tez jest instalacja gazowa) a to z tego wzgledu ze gaz jest mniej oktanowy od benzyny no ale ekonomicznosci samochodu faktycznie sie zwieksza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum