Nie ma sie co oklamywac, bylo 20 minut i bylo ciezko. Kazdy w ciagu 40minut zrobi blad, nawet dobry kierowca. A wiadomo jak jest na egzaminach - za byle co sie oblewa.
a moja dziwczyna nawet nie zaczela zdawac i twierdzi ze oblala... dla jednych to za malo dla jednych za duzo ale co tematu zeby nie off topowac to uwazam ze prawo jazdy powinno byc dawane nawet 10 latkom tyle ze po odpowiednich badaniach bo niektorzy 45 latkowie maja mozgi jak dzieciak
Debilne rozwiazanie z prawem jazdy to jest w Irlandii. Sa dwa rodzaje egzaminow na prawo jazdy: tansze i drozsze. Jesli sie idzie na tansze to po zdanym egzaminie ma sie tylko "pol" prawa jazdy. Jezdzi sie z wielka naklejka "L" na samochodzie i nie mozna jezdzic po autostradach, nie mozna przekraczac chyba 70km/h, nie mozna jezdzic samemu (itd)- tylko z osoba, ktora posiada pelne prawo jazdy, ktore jest o wiele wiele wiele drozsze.
Pomysl moze nie bylby zly, gdyby ludzie byli normalniejsi Jak patrze na co niektorych szesnastolatkow to az strach. nie wiem jak jest w innych, ale w moim miescie zal patrzec na ta mlodziez jakby takej napalonej 16 dac prawko to moge sie zalozyc, ze pojechalaby na disco, upilaby sie, a potem do samochodu i wypadek gotowy. I mysle, ze wielu by podobne przygody mialo.
Przykre i smutne, ale prawdziwe <lol>
Ja za kilka miesiecy skoncze 18 lat, ale pewnie nie bede zdawac prawka, bo nie wiem czy bede miala kase. Jezeli tak to zdam, ale szczerze to nei wiem po co mi to prawko
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Czw 17 Maj, 2007 13:14
na egzaminie nie możesz jeździć dłuzej niż 25 min :-/ mojego brata trzymał 50 min. i popełnił podobno błąd strzelił o drzwi egzaminatora i nie ma coś ię pokazywać w tarnobrzegu na zdawaniu Fajnie jakby od 16 lat było
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
ImiÄ: Kuba
Wiek: 19 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 403 Skąd: SokoĹĂłw P
Wysłany: Czw 17 Maj, 2007 13:45
A co to w ogóle jest prawo jazdy. Debilne to jest to prawo. Jaka to różnica czy mam prawo jazdy, czy nie jak umiem jeździć. A czy jakbyście nie umieli jeździć to czy byście siadali za kółkiem. Ludzi nie można traktować jak bydło, i łaskawie zezwalać na jeżdżenie samochodem.
_________________ Jestem wszystkim. Nawet prawdziwy Gość, to ja
zeby nie off topowac to uwazam ze prawo jazdy powinno byc dawane nawet 10 latkom
Już lepiej, żebyś offtopował. Gdybyś to powiedział na forum sejmu, to już nawet by Cię nie skrytykowali, wyśmialiby Cię... Całkiem słusznie
Chyba najlepiej, żeby można było mieć prawko od osiemnastki. Jednak wtedy człowiek jakąś tam odpowiedzialność potrafi podjąć i jest na tyle ogarnięty, żeby poradzić sobie na drodze.
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
ja mysle, ze prawko mogloby byc od 10 lat, ale najpierw powinno sie zdac egzamin na dojrzalosc :D
a zeby sie nauczyc jezdzic to i tak trzeba pojezdzic jakis czas....
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum