Czy tak czy siak, to i tak wsyztskie sieci komÄ?rkowe sĂÄ pod panowaniem zagranicznych firm, wiÄ?c dla mnie to nic nadzwyczajnego, moĂ?źe oprÄ?cz nazwy
Zobaczymy co wyniknie z tej transformacji . Ja i tak jestem w Heyah :D , wiec sie nie martwie :razz:
Heyah to era, jeszcze jedna siec kupila bodajze Francja i tez zmieni nazwe.
Sory ale Heyah to osobna siec. Inne cenniki. Jakby heyah to era to bym mÄ?gl doladowac konto karta z ery tak tak a nie moge. A na komie pokazuje i sie zasieg Era Heyah
Zobaczymy co wyniknie z tej transformacji . Ja i tak jestem w Heyah :D , wiec sie nie martwie :razz:
Heyah to era, jeszcze jedna siec kupila bodajze Francja i tez zmieni nazwe.
Sory ale Heyah to osobna siec. Inne cenniki. Jakby heyah to era to bym mÄ?gl doladowac konto karta z ery tak tak a nie moge. A na komie pokazuje i sie zasieg Era Heyah
Probowales kiedys wyslac smsa na idee z bramki plusa? Nie mozliwe to jest, a na numer "heji" z bramki ery? Heyah to odlam ery.
taryfy do dupy, dobrze ze mam jeszcze stara taryfe pĂ?ace 90 zĂ? i mam 130 minut w Idea obecnie Oramnge i mam do tego jeszcze abonament w erze - 80 min
_________________ --- and1mixtape czyli szalony skip 2 my lou ---
--- ... six milion ways to win, choose ONE ... AND1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum