mam maÂ?‚y problem z irdÂą do noki 7650 , nigdzie eni moge znbaleÂ?¿Ä‚?š softu do niej mozÄ‚?ž wy cos wiecie na ten temat??
_________________ tych kilka s³ów dzi¶ uwalniam od banaÂłu
we krwi rap, ta muzyka to mój na³óg
wykpij nas a potem tego ÂżaÂłuj....
ja jak mialem nokie 7650 to normalnie podkladalem jÂą pod IrDA klikalem w kompie jakis plik prawym przyciskiem, wybieralem "wyÂ?›lij do" a nastepnie "adresat podczerwieni" i normalnie wysylalo na telefonik zadnego programiku nie potrzebowalem
Tom2szek, ja tak wÂ?‚aÂ?›nie robiÄ‚?ž, dlatego siÄ‚?ž pytaÂ?‚em co dokÂ?‚adnie chce bo nie wiedziaÂ?‚em, ja teÂ?¼ Â?¼adnego programu nie uÂ?¼ywam
a jeszcze jedno bo i tak nie doszedÂ?‚em do oczekiwanych wynikÄ‚?‚w
MACIE MOÂ?¹E STEROWNIKI DO IRDY DLA NOKI 7650 ??
a wÂ?‚aÂ?›nie ja mam jakisproblem i nei moge w xp zainstalowaÄ‚?š wykrywa ale coÂ?›tam smuci Â?¼e nie moÂ?¼e zainstalowaÄ‚?š
to moÂ?¼e byÄ‚?š zwalona irda??
A w biosie masz ustawionÂą transmisjÄ‚?ž :?: Irda teÂ?¼ moÂ?¼e byÄ‚?š zwalona, zwÂ?‚aszcza jeÂ?›li kupowaÂ?‚eÂ?› na allego tÂą co wyglÂąda jak pudeÂ?‚ko zapaÂ?‚ek. Ja mam pod xp i nic nie instalowaÂ?‚em, dziaÂ?‚a dobrze.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum