Witam.
Mam pewien problem bo już za miesiąc mam 18-stke a chciałbym sobie po uzbieranej kasie kupić jakąś porządną komórke, ale tak aby była funkcjonalna
1. dobry apart fot.
2. dobre video
3. MP3
4. Bluetooth
To najważniejsze
Podawajcie tutaj swoje propozycje, ja się narazie zastanawiam nad:
Motorola E1000 MotkÄ E398 Sony Ericsson K508i
Acha... najlepiej żeby cena nie była powyżej 400 zł --> mogą być używane, ale nie rozpieprzone :yay:
Za wszystkie oferty Bóg zapłać
Jak kupować to jeszcze trzeba zobaczyć czy ma wymienną karte pamięci bo jak ma tylko wbudowane kilka mega to lipa;/ ja sam mam MOTOROLKE V360 i nie narzekam
_________________ Nocny hip-hop - knebel w japÄ komercji
a ja sie wyrwe od normy bop sony ericsony i nokie to płaci sie za firme ja preferuje sagemy mam myx7 mam w nim dyktafon kamere aparat irde i na prawde bardzo spełnia moje oczekiwanie teraz ten telefon cchodzi nom za 200 juz go masz ale jest sagem chyba myx 6.2 który ma wszystko o czym napisałeś wyzej do tego ma duzy wyświetlacz co mi sie bardzo podoba i koszrtje urzywany na allegro w zajebistym stanie około 300-350 pln wiecd zastanłów sie czy jest sens kupywać kierując sie firmą bo ja nie znosz e nokii odraziły mnie kiedys jej dzwoki monoi tzn to piszczenie a sony ericson dla mnie to telefony bardziej damskie pozdrówki
_________________ Prosze o Odwiedzanie mojego SPISU i o proszenie to nie boli
karool_master
ImiÄ: Karol
Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 17:17
Cytat:
bo ja nie znosz e nokii odraziły mnie kiedys jej dzwoki monoi tzn to piszczenie a
Zdanie mnie zwaliło z fotela, prawdziwy powód do nienawiści
beeeeeeka Pozdro
Ostatnio zmieniony przez karool_master Sro 27 Gru, 2006 17:18, w całości zmieniany 2 razy
ja preferuje sagemy mam myx7 mam w nim dyktafon kamere aparat irde i na prawde bardzo spełnia moje oczekiwanie teraz ten telefon cchodzi nom za 200 juz go masz ale jest sagem chyba myx 6.2 który ma wszystko o czym napisałeś wyzej do tego ma duzy wyświetlacz co mi sie bardzo podoba i koszrtje urzywany na allegro w zajebistym stanie około 300-350 pln wiecd zastanłów sie czy jest sens kupywać kierując sie firmą
ja mam myx6-2 i nie wiem dlaczego masz tylko irdę skoro ja mam i irdę i blutacza
jak napisałaś wyżej - zgadzam sie w 100 procentach
duży wyświetlacz, kamerka, aparat, blutacz, irda, mp3,
ładna kolorystyka, jedyny mankament to problem z
pamięcią - ale spoko można dokupić chyba za 90 zeta:)
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
ja posiadam teraz sony ericsonna w810i kupilem w anglii jak bylem . mam doniego kabel i karte 1gb telefon nardzo dobry, przy sluchaniu muzyki to bateria tak z 3 dni mi nawet potrafi wytrzymac! a takto jak nic znim nie robie to maks mialem 12 dni. polecam telefon
ja bym polecila sony ericssona D750i, nie mam ale moj brat mial. Ladny i fajny bardzo chyba teraz nie jest az tak kosmicznie drogi no i ma wymienna karte pamieci
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum