ja mam nokie 3310 i sie z niej ciesze na h** mi pasci takie jak aparat kamera czy kolorowy wyswietlacz wada w wyswietlacz kolorowy nie widac nic w sloncu
[ Dodano: Wto 02 Sie, 2005 21:56 ]
moim zdaniem nokia 3310 po 1 bo ja ja mam :D 2 mi nie potrzebne bajery a jest stosunkowo mala
wada kolorowego wyswietlacza dobra podana :D tylko niewiem czego u mnie tak nie ma
kita18, wlasnie ja kupywalem telefon do dzwonienia i esemesowania bo do czego innego np grania mi nie jest potrzebny
Tom2szek, wiesz moi kumple maja komury z kolorowym i h**a widac na tym monitorze trzeba raczka i przyslonic monitorek :D :D :D
kita18
ImiÄ: Marta
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 09:42
Baker ja teĂ?ź...chodziĂ?o mi o: taniĂÄ , maĂ?ĂÄ , dobrĂÄ ...a zdjÄ?cia z telefonu Ă?adne sĂÄ tylko w telefonie, bo poza nim sĂÄ niewyraĂ?źne i zamazane...
baker, nie, dopiero wrocilem do domu, stalem na sloncu i wszystko dobrze widac powaga, jak mam wlaczone podwietlanie i rowniez jak jest wylaczone to tez widac. owszem zauwazylem ze jest tak w telefonach z kolorowymi wyswietlaczami ale takimi ze jak sie wylaczy telefon to ekran odrazu sie robi caly czany, u mnie tak nie ma i na sloncu wszystko dobrze widac powaga, a telefon mam SE P800
Tom2szek, spontan moj kumpel ma simensa i huja widac ale z niektorymi komurami tak jest a twojej jeszcze nie widzialem
:D :D :D :D :D
kita18
ImiÄ: Marta
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 12:49
moĂ?źe poprostu Tom2szek miaĂ? szczÄ?Ă?cie...mÄ?j kuzyn kupiĂ? nokiÄ? 3310 takĂÄ jak ja i mu nie dziaĂ?aĂ?a...zacinaĂ?a siÄ? czy coĂ?...
baker, ale np. w nokiach tez to przyczailem albo w Motoroli... ale w tych telefonach co jak sie go wylaczy to ekran robi sie caly czarny.. w tych co ekran robi sie normalny bialy to dobrze... przynajmniej tak ja zauwazylem na SE P800 i SE P910i to jest dobrze... a na Motoroli c385, Nokii 6610, 7250i, itd to prawda trzebabylo robic dlonia cien bo nic nie bylo widac na ekraniku
Wiek: 97 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 161 Skąd: On jest?!
Wysłany: Wto 09 Sie, 2005 10:03
nie obrazac siemensa bo mam CX65
a najlepszymi telefonami sĂÄ nokie a dokladnie kilak modeli np. 3650, 3660, 7650 i 6600
charakteryzuja sie one tym ze maja najlepsze oprogramowanie na komorke a mianowicie Symbiana modele 3650 i 3660 sĂÄ poprostu wpsaniale mozna rozbudowac pamiec, i mozna miec doslownie wszystko MIrc All player divixy itp, mozna rowniez na koputerze zmniejszyc rozmiar filmu powiedzmy do 100mb i ogladasz sobie na komorczaku to jest to
_________________ May The Force Be with You My YOung Padawan!
mesiu
Nokia noki przede wszystkim chodz teraz motorolla teĂ?ź fajne wypuĂ?ciĂ?a ale moim zdaniem duĂ?źa siĂ?a przyzwyczajenia bo juĂ?ź chyba 5 model noki mam i tylko jeden eric w miÄ?dzy czasie .
bunia, ja teĂ?ź mam 6610 i uwaĂ?źam Ă?źe to jest bardzo dobry telefonik ma kolorowy i poli, tylko wedĂ?ug mnie ma 2 wady:
1. nie moze wywyĂ?aÄ? dzwonkÄ?w,
2. Irda dziaĂ?a tylko z nokii , a z innych to klapa, a umnie i tak nic nie dziaĂ?a, bo nie moge odbierac nawet z nokii.
Ale mam zamiar zmieniÄ? telefon na Motorole E398. lub Nokie 3300 w ostatecznoĂ?ci Nokie 6600.
niektorzy mowia ze telefon nie jest im potrzebny do szpanu ja sie do nich przylaczam mam zajebiscie malutki telefonik bez kolorowego bez aparatu i wogole jest malutki i zajebisty :D a w dodatku wytrzymaly bo tyle razy co on mi spadĂ? przez rok to masakra i wymienilem w nim dopiero glosniczek tylko :D hyhy no a teraz przyszedl czas aby podacjego nazwe, sliczna piekna malutka, zgrabna lekka :D i wogole
MOTOROLA C200 !! !! !! !! !! !! !!
polecam :D hehe ale reklama :D
m@k
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum