Wiek: 21 Dołączył: 03 Kwi 2005 Posty: 346 Skąd: Dark Side
Wysłany: Nie 24 Lip, 2005 20:30
bunia tez tak sadze obecnie mam nokie 3330 dobry tel. mi potrzebvny tylko taki co szybko sms pisze i mozna zadzownic i zeby bym maly ;] bez zadnych bajerow :D
najbardziej znany to sie zgodze Ă?źe nokia ........ ale czy najlepszy tego to ja nie wiem ..... nie jestem obiegany w tym temacie ............... ale sĂÄ dze Ă?źe sĂÄ inne duĂ?źo lepsze .... i pewnie ich na polskim rynku jeszcze nie ma
Sagem :P:P A tak na powaĂ?źnie to NOKIA najlepsza jest i jest bardzo prosta
_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
No Sagem sĂÄ zajebiĂ?cie Ă?atwe w obsĂ?udze ;] Ja mimo, Ă?źe mam angielskie menu to siÄ? w jeden dzieÄÄ poĂ?apaĂ?em co i jak :D
Ja oczywiscie podam Nokie jak wiekszosc, bo jest najlepsza, mialam kiedys Sony, ale w nich szybko dzwonki padaja, Simensy sie zacinaja, wyswietlacze tez szybko padaja... mozna by wymianiac i wymieniac ..
Jak najlepsza to i krÄ?luje Musze sobie zmotaÄ? jednĂÄ ale nie pamiÄ?tam czy to 6600 czy 6610 :/ Brata siÄ? spytaÄ? musze bo miaĂ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum