mialem stycznosc z wieloma markami telefonow ale tylko w SE sie zakochalem obecenie model k750i
_________________ W stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, twa dusza jest spragniona, RastafarI da ci piÄ, ja mĂłwiÄ w stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, jego miĹoĹÄ da ci wszystko, Babilon nie da ci nic
sloniu_bierun
Wiek: 21 Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 12 Skąd: by wziasc hajs
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 21:01
Jak paru poprzedników SE K750i plus odpowiedznie oprogramowanie-wymiata. Ale i tak jestem zwolennikiem Nokii no ale taki wypas=nieosiagalna dla mnie cena!!!!
_________________ "Moje myĹli, sĹowa sÄ szalone Me marzenia w kaftanie uwiÄzione O ku*wa maÄ, czy bÄdÄ silne by sie niego wyrwaÄ? O tak! Psychodelik, psychodeliczny styl On zaczyna byÄ mnÄ , ja zaczynam byÄ nim!"
kita18
ImiÄ: Marta
Wysłany: Sob 17 Mar, 2007 16:57
ja mam nokię 6020...ale ostatnio zrobił mi się problem z nią...
bo na wyświetlaczu w miejscu loga sieci pojawił mi się znak zapytania i chcąc nie chcą musiałam przywrócić logo, czyli napis Plus GSM...czy ktoś wie co zrobić aby znowu nie mieć loga i znaku zapytania?
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
Sony ericsson k500i, kompletnie styrany, dżojstik nie działa, obudowa poobdzierana, zacina się coś w środku i wolno chodzi, ale on jest chyba niezniszczalny xD
_________________ "Wierze w siebie, wierze w siebie, wierze w to co robiÄ. MiĹoĹÄ, ukojenie, spokĂłj znajdujÄ w hip-hopie"
"Siemasz ziom! to znĂłw ja czyli Äpun, cham nie dzieciak.."
yamakul7
Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 22:20
ja mam SE k300i i Motorole L7...którą gorąco polecam bo jestem z niej zadowolony...gorzej jest z SE w ktorym joy juz nie dziala prawie...
_________________ Dla nich sÄ waĹźne tylko hasju pliki
Molesta niszczy hip hopu prymityw...
Elo! gra wraca do starych zasad
pewnie lamusom to przestanie siÄ opĹacaÄ
MOLESTA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum