ide dzis sobie sprawic nowego telefona
ktory lepszy waszym zdaniem? sama znam sie dobrze na komorkach, ale jakos tak chcialabym uslyszec wasza opinie:)
a wiec:
* Nokia 6030 z radiem i zestawem sĂ?uchawkowym
czy
* Sony Ericsson K300i z aparatem fotograficznym
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
a to bierz nokie sa lepsze sony ericon szybko sie psuje
_________________ dla Tych Co odeszli pokÄĹj...
dopoki nie zajda radykalne zmiany
Odchodza wszyscy no i ja
Zostaja Tylko Ci Co owlaja Na KRS hiphopolo
Moj brat ma SE i jest lipny, np. sciagnal sobie dzwonek z netu do budzika, ale nie ma mozliwosci go ustawienia, tak samo jak sygnalu smsow, bierz nokie, prosta w obsludze i najbardziej wytrzymala.
Ja czaje sie na Nokie 7260
kamel607
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 13:35
Ă?šaden ze mnie znawca ... ale ja bym wziol 6030 ... brejdak ma K300i i jakos mi nie przypadl do gustu ( tzn patrzac na funkcje , to nie wiem ktory lepszy ... ) . Mam wujaszka , ktory jest fanatykiem ''fonÄ?w'' ( w swojej ''karierze'' mial juz ich duzo ) i mial te dwa telefony , z tym ze najpierw mial K300i , a puzniej kupil sobie 6030 (ktorego ma obecnie) ... ponoc bateria dluzej w nokii trzyma :hmm:
_________________ She's Miss California, hottest thing in West L.A. !
Ostatnio zmieniony przez kamel607 Czw 29 Gru, 2005 13:38, w całości zmieniany 1 raz
hehe, w koncu kupilam nokie 6020 :D na abonament heheh
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
truposz
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 21:37
ja bym ci radzil SE k300i bo samt akiego mam i nie narzekam.Jak dla mnie wadĂÄ jest maĂ?a pamiec 13 mb i i to ze pliki w formacie mp4 odtwarza wtedy gdy sĂÄ zmiksowane do mono.A nokii nie znam to ci nic nie powiem.Ale to przeciez twoj wybor.
ta nokia 6020 jest beznadziejna moim zdaniem, siostra ma taka sluzbowa, bawilem sie nia troche .. malo kolorow aparat jest beznadziejny zdjecia sa strasznej jakosci tylko wyglad telefonu zadowala, no i mozna se w cos tam pograc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum