Dla mnie gowniany, za przeproszeniem. Robi slabe zdjecia i szybko soft i wyswietlacze siadaja w nich. Nie znam osoby, ktora by byla z niego zadowolona.
motorola ta jest porownywana do samsunga e720 a w rzeczywistosci sie do niego nie umywa.
slaby aparat, nieciekawy soft.. ale co kto lubi..
polecilbym Ci dorzucic kilka zl i zakupic juz jak cos e720 to jest juz pewnego rodzaju cudo, choc ma jedna wade.. java tylko przez wap mozna zgrac, ale aparat 1mpix i video w rozdzielczosci 352x288 robi wrazenie jak na telefon
Zbbychu
ImiÄ: Zbbychu
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 01:26
własnie kupiłem wczoraj tą motorole i mam problem >> Chce se wrzucić jakieś mp3 albo coś, sciągnełem se do tego program "motorola phone tools" ale niewykrywa mi tego telefonu... Trzeba do tego jakieś sterowniki albo coś??? GG 9477618 Pomocy!!
Zbbychu, mozliwe, ze zle zainstalowales program. Ja mam o samo z moim Samsungiem. Lub w ustawieniach namieszales. Ja czasami mam tak, ze musze tel wylaczyc i wlaczyc.
Osobiście nie zakupił bym tego telefonu, chociaż Motorolla jest dobrym producentem :D Akurat ten model nie podoba mi się wogóle MOtorolka ma lepsze foniki, chociażby V600... stary ale jary
A ja polecam Ci na maxa ten telefonik biegam z nim już ponad rok dzwoniąc i pisząc bardzo duzo i żadnego problemu...Noi design dla mnie nie ma ładniejzego telefonu jeśli chodzi o estetykę!!aha polecam nową V3 a nie z jakiegoś komisu bo tam faktycznie można trafić koma po grubych przebyciach i wtedy mogą byc jakieś problemy itp..
pozdro :good:
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 22:25
ja też przerucam siena V3 z okazji, że mam okazje ją tanio kupić
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum