hej
tak siÄ sk?ada, ?źe moja mama znalaz?a ostatnio komĂłrkÄ, sagema MYX6-2, ale to nieistotne
no i niestety okaza?o siÄ, ?źe cz?owiek ktĂłry zgubi? ten telefon zablokowa? nr IMEI...
wiecie czy mo?źna go jako? odblokowaÄ? zmieniÄ soft? nie wiem, macie jakie? rady? bo dobry telefonik w sumie szkoda by by?o ?źeby siÄ zmarnowa?...[/scroll]
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
ImiÄ: WiÄziennych MurĂłw StraĹźnik
Wiek: 17 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 1344 Skąd: Z Geanta
Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 19:02
bunia, sÄ takie opcje zwykle zamyka sie to w kwocie 10 z? , ale potem nie mo?źesz sama zmieniaÄ sobie ca?ego softu w telefonie bo stracisz tego hack`a :hyhy:
Tylko nie dawaj go na psiarnie bo ?źaden po?źytek z tego
Tylko nie dawaj go na psiarnie bo ?źaden po?źytek z tego
nie mam zamiaru.
Arek napisał/a:
bunia, sÄ takie opcje zwykle zamyka sie to w kwocie 10 z? , ale potem nie mo?źesz sama zmieniaÄ sobie ca?ego softu w telefonie bo stracisz tego hack`a
oj nie sÄ dzÄ, ?źeby to by?o takie ?atwe...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
ImiÄ: nie lubie swojego imienia :P
Wiek: 19 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 1751 Skąd: ...:::JarOsLaW:::...
Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 07:02
kup sobie kabel serwisowy i sÄ programy do tego typu spraw ?źeby odblokowaÄ imei oczywi?cie nieraz mo?że Ci siÄ to nie udaÄ jak jest w sagemach to dok?adnie nie wiem
_________________ I sold my soul to the devil, and the price was cheap
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum