Mam kabel do t610 i probowalem wgrac jakas gre i mi pisze ze aplikacja zostala zle wgrana :/ trzeba do tego fona wgrywac jakies specjalne aplikacje ktore umorzliwiaja wgrywanie gier java? prosze o pomoc
ImiÄ: WiÄziennych MurĂłw StraĹźnik
Wiek: 17 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 1344 Skąd: Z Geanta
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 09:35
To ja mo?źe przedstawie mĂłj bardzo tani i bezproblemowy sposĂłb na wgrywanie:
1. Potrzebny jest nam telefon ktĂłry obs?uguje WAP/GPRS.
2. Wchodzimy na stronÄ www.zabawny.net - na tym serwerze znajdujÄ siÄ dzwonki gry i tapety, ale jest to bardzo ma?a ilo?Ä :/
3. Kiedy wybierzemy odpowiedni dla nas dzwonek, albo gry w telefonie w?Ä czamy opcjÄ id?ż do adresu, albo podobnÄ rzecz o tej samej funkcji (pamiÄtajmy ?źe, dzwonki majÄ przewarznie rozszerzenia *.mid, *.midi, a gry *.jad *.jar.
4. Aby sprawdziÄ jaki typ pliku gier obs?uguje wasza koma trzeba wej?Ä na strone producenta i szukaÄ :hyhy:
5. Je?źeli te dzwonki i gry co sÄ na tej stronie wam nie wystarczajÄ to wrzucacie go na jaki? serw (nie chodzi o te uploaderski typu RS, MU) tylko ovh, czy jaki? inny
6. PĂł?żniej standardowo link do dzwonka gry wklepujemy do koma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum