Mam pytanko moze ktos mial kontakt z tym telefonem i wie jak sie sprawuje ? bo chcialbym go kupic...aa i wazne chcialbym wiedziec jak najszybciej bo jutro musze sie zdecydowac
mozesz zobaczyÄ tutaj....ale w rzeczywisto?ci naprawde jest kiepski
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
hmm to teraz sam nie wiem za niego musze wydac ok 160 zeta, w podobnej cenie jest LG c3310, Motorola L6 jest za 230 zeta :/ , Siemens C75 za 110 zeta, nom i to chyba tyle z bardziej interesujacych telefonow..szkoda ze on troche tak jakby kobiecy byl hehe :/
NoBoDy_KnOwS, zgadzam sie...chyba, ?źe TOM3, ma jakie? ciagotki w tym kierunku...heheh..?źartuje sobie oczywi?cie...
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
heheh te ciagotki to chyba tylko takie ze mi sie podobaja kobiety hehe ale chyba jednak biore tego fona :D moze nie ma duzo bajerow ale nie to sie dla mnie liczy heh ma troche wad ale co tam a tak w ogole dzieki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum