Zdarzy?‚o siÄ™ wam dostać takiego smsa, ?Ľe p?‚akali?›cie ze ?›miechu,..albo ze wzruszenia?...A mo?Ľe chcieliby?›cie co?› komu?› takiego wys?‚ac, a nie macie pomys?‚u...? Tutaj mo?Ľecie pisać tre?›ci takich eskĂłw lub wklejać linki:)...Zaczynamy?...
Ty ?›pij
Ja będę daleko stąd
Tęsknić do Twoich rąk
Gasić pragnienie p?‚omieniem
Ty ?›pij
Ja będę daleko stąd
Znosić to ca?‚e z?‚o
WierzÄ…c ?Ľe bÄ™dziesz znĂłw przy mnie
Lecz wiem
?ąe mi?‚o?›Ä‡ jest tak
WielkÄ… si?‚Ä…
Nauczy?‚am siÄ™ jej barw
OdkÄ…d we mnie
Dwa serca bijÄ…!
_________________ Człowiek uczy się na błędach
Ale czemu ciągle musi je popełniać
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszłość mętna
Zycie rozchalpało się jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego złota?
A ponoć wiara czyni cuda
Czy się uda? Do jutra droga długa...
Ja wymy?›li?‚em i napisa?‚em ostatnio 4 wiersze dla mojej kole?Ľanki, ale nie napiszÄ™ ich tu, bo jako?› siÄ™ trochÄ™ wstydzÄ™ , ale moje sie zawsze rymujÄ… i nie tracÄ… sensu pochwalic sie trzeba :hyhy:
Acha a je?›li chcesz kropla te wiersze to ci najwy?Ľej mogÄ™ napisać na PW jak bÄ™dÄ™ mia?‚ czas . Pozdro.
ImiÄ™: nie lubie swojego imienia :P
Wiek: 19 Doł±czył: 25 Mar 2005 Posty: 1751 Sk±d: ...:::JarOsLaW:::...
Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 18:48
jak siÄ™ zjaram to wtedy bezmy?›lnie pisze smsy i w wiÄ™kszo?›ci siÄ™ rymujÄ… po tym moi znajomio siÄ™ kitrajÄ… ?Ľe co?› nie tak ze mnÄ… albo pisze straszne g?‚upoty
_________________ I sold my soul to the devil, and the price was cheap
Uciex, jesli chcesz to pisz...lubie takie rzeczy czytac:)
_________________ Człowiek uczy się na błędach
Ale czemu ciągle musi je popełniać
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszłość mętna
Zycie rozchalpało się jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego złota?
A ponoć wiara czyni cuda
Czy się uda? Do jutra droga długa...
heheheheh ja wczoraj diostalem jakiegos smsa od zboczucha niezlego pisze cos takiego "czesc wero co robisz? nie klocmy sie juz wiecej chcialbym ci to wynagrodzic zrobic taka minetke ze cie powygina i zrobie to bezinteresownie czekaj do jutra papapa" cos takiego napisal to mu odpisalem ze sie zioom pomylil heheheheh i ze nie chce minety
my z moja kumpela kidys mialysmy taka faze, ze codzienie wieczorem przed snem pisalysmy jakies dziwne smsy. Ja plakalam ze smiechu. wymyslalysmy takieeee glupotyyyy :strach:
smsy w stylu:
<('')> to jest malpka jezli wyslesz tego smsa 10 osobom malpka da ci banana, jak nie malpka nale na ciebie slonia
full tego bylo i full pomyslow xD tak po 10 smsow wymienialysmy i slzysmy spac xD
_________________ "Żyć to znaczy kochać, kochać bez końca
I świat, i ludzi, i promyk słońca
Żyć to znaczy błąkać się wśród fal zła i ciemności
Ale wciąż dążyć do doskonałości"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum