Pewnego dnia postanowilem zrezygnowac z telefonu komorkowego.
W dzisiejszych czasach to trudne,ale naprawde od kiedy juz nie mam "smyczy"czas mija mi przyjemniej
Goraco polecam
_________________ "wiatr wieje,liscie szeleszcza,wiesc nowa niosa
zostaw mnie nie oceniaj bo to zwykly osad"
dokładnie nie wyobrazam sobie wyjscia gdzies bez telefonu, czasem trzeba cos załatwic, lub kogos znalesc
telefon ułatwia zycie i tyle
_________________ W stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, twa dusza jest spragniona, RastafarI da ci piÄ, ja mĂłwiÄ w stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, jego miĹoĹÄ da ci wszystko, Babilon nie da ci nic
Mi komorka chyba bardziej sluzy jako zegarek i dla zabicia czasu grami, niz do kontaktowania sie z ludzmi
Czasami po powrocie ze szkoly komorke wyjmuje dopiero wieczorem aby nastawic budzik.
Chociaz ostatnio nalogowo zaczelam grac w tetrisa <lol> hehehe
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
ja nie rozdaje numerów w ksiazce mam ich może 20 i nie mam problemu ale przydaje sie ten sprzecik przydaje :D
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Ja mam w ksiazce ze 150 numerow, dzwonie do hmm. 20 osob ale zawsze wartomiec jak sie skontaktowac z kims. A tak w ogole to bez telefonu nie wyobrażam sobie życia
evil_slo, sami najblizsi u mnie po co mi numery tych do których nawet nigdy nie wysle smsa szkoda mi grosiaka po prostu znam duzo ludzi a jak ktos ma sprawe to niech przychodzi a nie przez fona
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum