_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
figofan
Wysłany: Czw 28 Lip, 2005 09:20
dla mnie liczy siÄ? tylko Idea... choÄ? czasem jest ciÄ?Ă?źko ;] to mam wielkĂÄ sympatje do tego operatora i niemam zamiaru zmieniaÄ?... najwyĂ?źej kiedy do Polski wejdĂÄ nowi operatorowie to wtedy siÄ? zastanowie IDEA IDEA IDEA
pokÄ?j pozdro
_________________ WspĂÂÄšÂÄÂÄšÂczesny patriota nie dla picu, a dla siebie
Polske mamy nie na zewnÄÂĂÂ trz ale w sercu, Polske mamy nie na zewntÄÂĂÂ trz ale w sercu
najpierw miaĂ?em jakies 9 miechÄ?w plusa, ale teraz juz mam popa, a te pakiety teraz sĂÄ po 1zĂ?/100 smsÄ?w. Nieraz mi caĂ?y pakiet albo i wiÄ?cej w jeden dzieÄÄ Reszta mojej rodzinki ma plusa (rodzice i siostra) no ale jeszcze stary ma idee na sczÄ?Ă?cie IDEA RLZZZZZZZZ
[ Dodano: 2005-07-28, 21:56 ]
no i jeszcze moje babcia ma idee
mess, nie jestes sam ja tez heyah i mi nie przeszkadza ona :D a jakbym mial miec cos innego to idea bo fajny pakiecik u mnie wszyscy idea tylko ja heyah :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum