mi sie nie zdazylo zeby wpadł do jakiejkolwiek cieczy....ale spotkanie z betonem miał nieraz
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
no ładnie...trzeba było powiedzieć, ze nie mialeś z kim pić...a nie telikowi polewałeś... aż się chłopak zachłysnął...
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
mialam SE t230 przez dwa lata raz wpadl kaluze nawet sie nie wylaczyl :D dzialla jak zloto
spadanie z szfki lub birka to codziennosc :D
kiedys wypadl mi na ulicy rozwalil mi sie na 3 czesci i dziecko po nim przejechalo rowerem zlozylam i tez dzialal od razu
oprocz tego ze jest poobdzierany pomalowany farba tu i owdzie to dziala do tej pory :D czasrm go uzywam jak ide gdzies gdzie boje sie o nowy telefon jak sie skusza na ten to przynajmniej za wiele nie strace :D
ale jest niezniszczalny
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
a tak apropo suszenia, mam noki 3510i, wpadła mi do miski z wodą, siedziała tam chwile, szybko ją wyłączyłem, wyciągnełem, rozłożyłem na części pierwsze, wysuszyłem, ale nie suszarką, bo zwykle kończy sie to uszkodzeniem układów, ale bawełnianą szmatką, potem zostawiłem w pokojowej temperaturze, po jakimś czasie przeczyściłem spirytusem :D po 24 godzinach od czyszczenia złozyłem i działa do dzisiaj
_________________ "Ciesz siÄ z tego Co masz, lub prznajmniej Ĺmiej
Gdy wiatr wieje w twarz, czÄsto na drodze Twej"
"Wszystko ma swoje priorytety"
ImiÄ: nie lubie swojego imienia :P
Wiek: 19 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 1751 Skąd: ...:::JarOsLaW:::...
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 18:11
Cosik, tylko te stare nokie były niezniszczalne sam byłem świadkiem jak n3330 pływała przez jakieś 30 min w wodzie i po znalezieniu na dnie zbiornika (jeziorka) dzwoniła :D
[ Dodano: Wto 06 Mar, 2007 18:12 ]
ps działa do dziśbez czyszczenia
_________________ I sold my soul to the devil, and the price was cheap
wiesz co tylko że 3510i bym do starych nie zaliczył, choć ma swoje już za sobą a nowe są dlatego zniszczalne, bo mają za dużo bajerów i zbyt zaawansowaną elektronike, poprostu za dużo tego :D
_________________ "Ciesz siÄ z tego Co masz, lub prznajmniej Ĺmiej
Gdy wiatr wieje w twarz, czÄsto na drodze Twej"
"Wszystko ma swoje priorytety"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum