ImiÄ: nie lubie swojego imienia :P
Wiek: 19 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 1751 Skąd: ...:::JarOsLaW:::...
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 16:11
no to łane masz cyrki z tymi telefonami
mi w telefonie poprostu jak padał deszcze i było wilgotnie to klawisze działałyt jak chciały :D albo wogóle ale zawsze brałem suszarke do włosów i suszyłem i było wszystko ok
ps pamiętaj że jak masz zamoczony tel żeby wyciągnąć baterie
_________________ I sold my soul to the devil, and the price was cheap
fruska21, przedewszystki odrazu sie wyciąga baterie i karte sim, potem najlepiej go rozkręcić, wysuszyć i przeczyścić, a jak nie masz takiej możliwość to zostaw go w ciepłym miejscu, tylko to zajmie duuuuuuuużo czasu
_________________ "Ciesz siÄ z tego Co masz, lub prznajmniej Ĺmiej
Gdy wiatr wieje w twarz, czÄsto na drodze Twej"
"Wszystko ma swoje priorytety"
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 19:29
mój telefonik też zaliczył małą kąpiel
na początku nie chciał sie włączyc, ale porozkręcałam wszystko co tylko można,
akcja suszarka
i wszystko było ok
_________________ Someday I know I'll find my place
Someday I know this pain will fade
hmm ogolnie tozalezy jaki telefon! bo jak nokia to jest do odratowania wsumie to zalezy ile w tej wodzie lezy :d ale inne to sadze ze nie bardzo.... mikiedys do wanny wpadl samsung ktorys tam z kolei i byla lipka bo juz wogole sie niechcial wlaczyc....(przez moja kumpele oczywiscie) a moj stary mial tak ze sie najeb... kiedys tam i wpadl mu telefon jakiejs skrzyni z woda, mial nokie i go rozkrecilem na czesci pierwsze i polozylem zeby wyschnol i na 2 dzien hulal :d moj kumpel kiedys tez tak mial z nokia i po wysuszeni hulalo :)ale to nokie ... inne to raczej nie
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
pierwszy tel jaki mi wpadł do wc to była właśnie nokia
pamiętacie 3210 <lol> to właśnie ta <lol> tylko że
miałam problem to wc było nie moje tylko na imprezie
kurde... stałam tak przed tym kiblem i patrzałam i
patrzałam jak mój kochany telefonik tonie.... i był
pare minut dopóki nie zawołałam koleżanki aby go wyciągnął
bo ja nie miałam zamiaru....
majster napisał/a:
mikiedys do wanny wpadl samsung ktorys tam z kolei i byla lipka bo juz wogole sie niechcial wlaczyc.
a drugi telefon który mi wpadł do wc ( już mojego ) <lol>
był sagem ( starszy model od tego co mam) tez długo tam
siedział... i czekał sobie aż umyję ząbki .... na szczęście
działał ale nie pamiętam jak długo bo tego właśnie mi
ukradli... więc nie wiem czy ktoś bardzo się nim nacieszył
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
fruska21, przedewszystki odrazu sie wyciąga baterie i karte sim, potem najlepiej go rozkręcić, wysuszyć i przeczyścić, a jak nie masz takiej możliwość to zostaw go w ciepłym miejscu, tylko to zajmie duuuuuuuużo czasu
nie suszyc ....
majster napisał/a:
hmm ogolnie tozalezy jaki telefon! bo jak nokia to jest do odratowania wsumie to zalezy ile w tej wodzie lezy :d ale inne to sadze ze nie bardzo.... mikiedys do wanny wpadl samsung ktorys tam z kolei i byla lipka bo juz wogole sie niechcial wlaczyc....(przez moja kumpele oczywiscie) a moj stary mial tak ze sie najeb... kiedys tam i wpadl mu telefon jakiejs skrzyni z woda, mial nokie i go rozkrecilem na czesci pierwsze i polozylem zeby wyschnol i na 2 dzien hulal :d moj kumpel kiedys tez tak mial z nokia i po wysuszeni hulalo :)ale to nokie ... inne to raczej nie
nie dlatego ze nokia tylko dlatego ze w alkohol wpadl
najpeirw wyciagasz baterie i karte sim
pozniej rozkrecasz na ile czesci sie da
i najlepiej wsadzic w spirytus
po co ? zeby zeszla rdza, ktorej nawet nie widzisz pozatym alko dziala na wode w tym wypadku w inny sposob niz na ludzi (: i "pomaga" jej wyjsc
odkladasz do suchego miejsca i czekasz
_________________ "bo kto ma racje ? ten kto z bliska zobaczy"
"znajdz w slowniku jeszcze jedno okreslenie na mnie i nie pie***l mi ty"
"nie kumasz mojej jazdy wiec sie nadal z tego smiej"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum