ja place 89 zl i tez spoko sa sposoby na przyspieszenie
ale tych 12 mb to zazdroszcze
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Prawde mowiac chyba znudzilby mi sie internet z takim laczem. Siedzialam 3 lata na modemie, sciaganie plyty to byla dla mnie katorga. Oczywiscie nie dalo sie kazdej tylko taka co pojdzie przez FlashGet, by mogl ja zapamietac i pobrac po wylaczeniu kompa np nastepnego dnia. Taka plyta szla u mnie z predkoscia 3kb/s. Teraz sciagam z predkoscia 128kb/s. Ale majac jeszcze wieksze lacze siagnelabym chyba wszystko co sie da i pozniej nie mialabym co robic.
NoBoDy_KnOwS, nobody zawsze by sie cos znalazlo najwyzej zbarakloby miejsca na dysku :D
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
ja place 76 zl za 1mb (wczesniej placilem 70 zl za 256kb/s ) i jestem zadowolony tylko te limity ... ehh... ale jakbym mial takie 12mb to poprostu nie wiedzialbym co tachac <lol>
najszybsza predkosc wogule na swiecie to podobno 30 MB/s, to dopiero bylby net:D Chcielibyscie cos napisac na gadu a juz dostalibyscie odpowiedz od drugiej osoby:D
_________________ PDG Kartel - Prawdziwosc Dla Gry!
Zbbychu
ImiÄ: Zbbychu
Co do tych 12Mb to kupa to jest a nie net, ja bym wolał mieć 512kb, ale za to bez lagów. Płacimy z rodzicami :p 56 zł za 280 kb/s radiówke, ale za to jak w cs'ie mnie przytnie to chu... Lagi 24 h na dobę że szok.
_________________ "...Chuja warci wszyscy w Polsce, co faĹszywy rap robiÄ
Dzieciakom mÄ cÄ tylko w gĹowach a pieniÄ dze to ich logo..."
"...Nie myĹlisz wcale, ale wciÄ Ĺź dalej kĹamiesz wytrwale
Ku chwale hajsu wiÄcej szajsu maĹolatom sprzedajesz pedale.."
ja mam 1,3 Mb/s i jestem usatysfakcjonowany ale chce sobie zmienic na 6 Mb/s i wtedy juz mi wystarczy zdecydowanie a roniez widizlaem ze kumpel mial 12 Mb/s i sie troche z szokowalem
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Poles
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 07:55
ja mam 2496kb\s i zdecydowanie tyle mi starcza, chociaz gdyby moja linia miala możliwosć obsłuzenia 6mbit to byl by kozak;]
_________________ "Wiesz co sie liczy? - Szacunek ludzi ulicy!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum