więc chciałbym podyskutowac o tej bardzo fajnej i wciagającej grze. Co oniej sadzicie? graliscie?Jaka postacia graliscie? Wydaje mi sie ze jest nieziemska:) ma tyle lat i zawsze lubie sobie wnia pograc:)Swietne postacie, fabula. Jak dla mnie bomba.Morzecie podawac(polecac)Mody których ew.uzywacie:)
Obecnie gram Drudkiem na 20 lvl ze śr.EQ i w cholere kasy 300k więcej nie moge
Gram na modzie Apocalipse Beta v.0.5
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
ooooo... Dliablo 2 LoD gralo sie gralo a nawet czasami jak nie mam w co zagrac to troch w nia pomloce :D :D :D
ogolnie to przeszedlem ja 5 razy: 2 razy Palladynem i po razie Barbarzynca, Nekromantą i Druidem :D
ta gra naprawde wciaga :D
fruska21 napisał/a:
przykro mi bardzo ale w tą
gierkę nie gram
polecam Ci ja gorąco naprawde dobra giera i wymaganie na bardzo małe
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
zmd tomek mozna napisac ze gierka jest kultowa malo znam osob co wnia niegralo mowie o facetach dla mnie jest ti jeden z najlepszych rpg jakie wyszly! dokladnie wciaga jak nie wiem , ale sie oplaca w to grac bardzo dobra fabula i mozna ciekawe rzeczy znalesc do postaci.ja tez przeszlem juz chyba z 5 razy ja przeewaznie gram barbarem ale nekromanta jest dobry i druid uwielbiam to gre jedyne jej minus to ze jestograniczona liczba zlota <beczy> ale i tak wolnej chwili zawsze sobie wnia pociioram polecam wszystkim ta gieerke
Grało się, grało, w dwójke, jedynke (na Psx'sie). Obydwie dobre i wciągające. Do takich gier zawsze z chęcią wracam. Tym co nie grali, radze sprawdzić.
Uhhh uwielbiam Diablo. Zawsze gralam amazonka, a pozniej przerzucilam sie na zabojczynie.
no prosze jest i kobieta ktora grala w diablo ... caluje raczki
dibalo to boska gra
075BROWAR
ImiÄ: Piter na 5 liter
Wiek: 24 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 106 Skąd: 075 <JGA>
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 23:49
Super giera,
komuś się udało prześć koszmar i piekło ????? ale bez żadnych kodów
===============================
POLSKI HH
komuś się udało prześć koszmar i piekło ????? ale bez żadnych kodów
Koszmar przeszedłem, w piekle utknąłem gdzieś w 2, albo 3 krainie...
Jeju, ja nie grałem już w to ze dwa lata....
A zaliczyłem po trochu każdej postaci Najmniej chyba amazonki, jakoś nigdy specjalnie mnie nie kręciła. Najdalej z tego co pamiętam zaszedłem Palladynem i jego też najbardziej zawsze lubiłem - byłem na 74 (?) poziomie. Podobnie daleko zaszedłem Nekromantą i Barbarzyńcą Druidem i Zabójczynią też pomykałem, ale już z mniejszą motywacją...
W necie nie grałem nigdy, nawet nie próbowałem .. A modów nie używałem, bo wtedy jeszcze nie miałem stałki Wchodziłem do internetu na godzinę dziennie i miałem transfer 3 kb/s :D
Kurna, jak mi się przypominają te słowa Diablo po otwarciu pentagramu, to mnie ciarki przechodzą ...
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum