nie lubiłam, nie lubię i pewnie nie będę lubic grać....wiec tego nie robie...zostawiam to mojemu Słońcu i bratu... Mogą siedzieć godzinami przed kompem, jakby zewnetrzny świat przestał istnieć... <lol>
no sie nie dziwie powiem ci malo dziewczyn gra w cos na kompie <cwaniak> no i oto chodzi wlasnie, to jest takie odciete sie od swiata codziennego
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
aj pegasus to były czasy, nawet mam jeszcze działającego i gry do niego :D może słaba grafika ale za to nieporównywalna grywalność, pobija wszystkie inne gry :D
_________________ "Ciesz siÄ z tego Co masz, lub prznajmniej Ĺmiej
Gdy wiatr wieje w twarz, czÄsto na drodze Twej"
"Wszystko ma swoje priorytety"
ImiÄ: Maciej
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 09:12
ja kiedys mialem cala mase tych dyskietek ;D
ale najbardziel lubilem taka fife 97' :D co to za czasy...
pegazus do torby i lecim do kolegi grac... hehe
ja to do tej pory mam gdzies pegazusa w piwnicy... i chyba z karton kadridzy ;p no czasy byly piekne... a fifa97 konkretna ale contra tez ciekawa gierka:d
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Dla mnie mistrzem po dziś dzień jest Quake II. Ale najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że gry nigdy nie przeszedłem. Od kąt ją kupiłem gram z ziomkami przez sieć i na necie. Świetna sprawa. Teraz już nie gram ale świetnie się wspomina stare dobre jazdy :D
Colin Mcrea Rally 2, na pleya czy na kompa bez różnicy, mogłem grać godzinami. Tekken 3 najlepsza bijatyka, PES 2 mistrzoska piłeczka na szaraka, mnóstwo godzin w nie przgranych z sąsiadem, na nintendo, contra, mario bros, tetris, micro machine.
a ja z sentymentem wspominam turnieje jakie się organizowało w Sensible Socer na Amidze ile to dzojstików połamało na tej grze <bezradny> kiedyś grałem w to na PC ale to jużnie to samo <beczy> nie ten klimat
dokładnie
_________________ sĹuchajcie syna tego-on nauczy was wszystkiego!!
na paskach mamy nasze ksywki, niektĂłrzy za te ksywki stanÄ z kaĹźdym do bitwy
_________________ Co jest moĹźliwe, za sobÄ juĹź zburzony most widzÄ,
Niech za kaĹźdy bĂłl w duszy dziĹ Ĺźycie wstrzyknie mi morfinÄ,
ĹťyÄ nauczy, dalej kroki stawiaÄ, szare bloki nadal,
ChcÄ iĹÄ na skrĂłty, pierdoliÄ garniak i krawat...
hehe a ja pamietam czasy jak sie w contre na 99 zyc gralo :D
egzakli Contra i wszystko jasne :D a jaka radosc byla jak niedawno kumpela mi przyslala linka do Contry gdzies na necie ale to tylko 2 rundy
no i Mario ogc :D
<lol>
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum