No spoko jeżeli chcecie to zrobimy taki wałeczek...
Tylko mało bywam na forum i mało kiedy piszę...
Ale jak podłączę wszystkie dyski po kolei to porobię listy i wam prześlę...
Trochę poczekacie, bo bałagan mam ale jak obiecam to zrobię :D
Oj ludzie mi nie wierzą
Mało bywam na forum i mało kiedy piszę... więc poczekacie...
Zrobię póki co screeny, a jak nadal nie będzieci i wierzyć to trudno będe musiał robić listy
Oj ludzie mi nie wierzą
Zrobię póki co screeny, a jak nadal nie będzieci i wierzyć to trudno będe musiał robić listy
KLIK 1
KLIK
KLIK
a z DVD-ików nie chcę mi się zrzucać sorka...
No ładnie, ładnie.
Ja muszę wszystko popożądkować, ale jak wrzuciłem cały dysk z muzyką do Winampa, to miałem 13.682 kawałki, więc pownineim mieć więcej, bo wiaodmo, że wszytskiego nie wyłapie.
Ale mam ok 50gb muzyki.
Ale mam jeszcze pościągane niedano płyty na innym dysku i musze je powrzucać jeszcze, więc powinno przekroczyć 50GB.
Oj ludzie mi nie wierzą
44,5 GB muzyki przesortowanej Czyli wszystko, co jest ułożone po mojemu. (9459 kawałków, lwia część to hh)
Oprócz tego - 30,9 gb muzyki, na którą nigdy nie mam czasu (5171 kawałków)
+ Pulpit - rzeczy naściągane na bieżąco, ostatnio sam rap, 6,28 gb (794 kawałki)
Więc w sumie ok. 82 gb Po maturach planuję zaszyć się na jeden cały dzień w domu i to wszystko uporządkować :D Mrau
[ Dodano: Sro 16 Maj, 2007 00:20 ]
Mam znajomego, jego zbiór to ponad 300 gb Ale on raczej nie słucha hh... Jakieś schranze :p
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Czw 17 Maj, 2007 13:30
Wielkie mi tam :-P i po co mieć tyle muzy skoro sięwszystkiego nie słucha ?? :-P
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum