Ja 3/4 swoich MP3 mam na płytach... w sumie będzie koło 50 GB
szadrak
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 22:03
ja mam wiekszosc na cd bo dysku nie mam zawielkiego za to płytki cd mam za pół darmo a mam manie zbierania mp3 to takich płytem bedzie okolo 90 moze nawe 100 a najczesciej słuchane mam na dysku
banan lord
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 32 Skąd: Zakopane and Bielsko
Wysłany: Nie 06 Sie, 2006 00:07
15 giga...wiekszosc techno...hiphopu jest z 1 giga....
Samego polskiego HH mam ponad 300 albumów. Zagranicznego mniej bo podchodzi pod 100. Ile to waży to nie wiem, bo kilka mam na płytkach więc liczyc sie nie chce
obecnie mam jakies 18,0 gb na dysku i gdzies od roku kraza moje plyty gdzie mialem jakies 22 gb hiphopu <beczy> a wszystko przez mojego kuzyna ktory porzyczyl to potajemnie jakies dziewczynie <glupek> , i czekam az wkoncu to mi odda, ale juz watpie w to
ImiÄ: Adam
Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 22:14
Niedawno przechodziłem spalenie sie dysku, a aktualnie mam na kompie 41 albumów i troche pojedyńczych empetrójek, czyli to wychodzi 782 plików. dodatowo mam jeszcze ok 10 płytek DVD z polskim hiphopem... wyłącznie polski... (no z zagranicznego to może z 5 albumów...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum