ja sobie puszcze od czasu do czasu skanera internetowego mks'a ktory jest na onecie, pewnei to ten sam co NoBoDy_KnOwS uzywa a tak to nic innego nie mam
a ja znam ten program trzeba przyznaÄ? ze jest dobry kiedyĂ? go uzywalem
_________________ Starej szkoÄšÂy rapu reprezentant Nie ma mnie juĚź na tym forum
Toki
Wysłany: Czw 15 Wrz, 2005 21:24
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
Ja nie posiadam zadnego kompa skanuje na : http://www.mks.com.pl/ a poza tym router dziala mi jako anty wir, bo nie przepuszcza m.in. polaczen.
Ja tak samo tylko Routera niemam ale niepoczeba mi.Ale jeĂ?li chodzi o te antyviry to ich nieuzywam bo jak gram w gry online to mam maĂ?o fps.Ale najlepszy to Panda Platinum i NOD32
MKS 2005 mnie wkurzyĂ? bo potrzebowaĂ? znowu seriala Ă?źeby dalej mi chodziĂ?o, a mi sie juz nie chciaĂ?o szukaÄ? wiec przerzuciĂ?em sie na Avasta (darmowy) i powiem wam Ă?źe jestem bardzo z niego zadowolony
kiedys uĂ?źywaĂ?em Nortona...calego pakietu... ale spieprzyl mi system... wiec przerzucilem sie na Emkaesa i poza wpisywaniem seriala nie mam z nim wiekszych problemow...
_________________ Cause Nothin' Lasts Forever, Even Cold November Rain
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum