tak jak w temacie jaki sprzet posiadacie??.
a wiec ja mam :
procek: pentium 4 3,06 ghz
plyta glowna: gigabyte ga-965p-s3 p965
grafika: geforce 7600gs 256mb ddr3 256bit
dyski: 250 gb + 250 gb maxtora sata
pamiec: 2 giga ramow kongstone
no i nagrywara dvd lg
i jedynie mam monitor ch**wy 15cali philips ktory ma 5 lat <jupi> ale sie juz sypie
NIE PRZEKLINAJ
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
1. System operacyjny - Microsoft Windows XP Professional (myśle o zmianie na Linuxa )
2. Typ procesora - Intel Pentium 4 HT, 2800 MHz (14 x 200)
3. Nazwa płyty głównej - Gigabyte GA-8IPE1000-G v4 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
4. Pamięć fizyczna - 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) (trzeba jej troszke dołożyć )
5. Karta wideo - NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)
6. Karta dźwiękowa - Realtek ALC850 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]
7. Napęd dysków optycznych - HL-DT-ST DVDRRW GSA-4166B
8. Monitor - Gateway VX920 [19" CRT]
jak na razie to sprzęcik mi odpowiada <lol>
majster a czy ty czasem nie chcialeś sie pochwalić kompem?????
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
zmd tomek eeee raczej nie, poprostru jestem ciekaw jakie kompy posiadacie a tak pozatym wychodze z takiego zalozenia ze wole kupic cos lepszego niz gorszego , wiec dlatego kompa zlozylem sobie wymiatacza przyanjmiej na ta chwile. a co najciekawsze dalem za niego 2900
a najbardziej smiesza mnie ludzie ktorzy kupia kompy w media, real,tesco itp te kompy to calkowite porazki a za te pieniadze mieli by 2 razy lepsze ale ich wybor....
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Ostatnio zmieniony przez majster Pon 05 Lut, 2007 16:29, w całości zmieniany 1 raz
mam takie samo założenie tylko mój komp wymiataczem był troche wcześniej
majster napisał/a:
a najbardziej smiesza mnie ludzie ktorzy kupia kompy w media, real,tesco itp te kompy to calkowite porazki a za te pieniadze mieli by 2 razy lepsze ale ich wybor....
tez tacy ludzie mnie smiesza widza napis promocja i leca i dostaja zaplombowana skrzyneczke do ktorej nie ma dostepu bo po gwarancji jabym tak nie mógl:D :D :D
zmd tomek- no kumam ale niestety takie sa kompy kuppi sie wymiatacza a po roku jest juz sredniakiem niestety postep techniki idzie makabrycznie szybko
dokladnie uwazaja ze wielka promocyja i maja nadzieje zekomp jest konkretny a tulipa. szczerze nawet jak by mi doplacili nie kupil bym tam kompa:)
fruska21-hahaha nic dziwnego ze sie nie interesujesz kompami bo zadko ktora kobieta zna sie nakompach wiec rozumiem dowiedz sie jakiego masz i dopiisz <aparat>
no no git maszyna jak bede miał wolne 10,000$ to napewno zainwestuje <lol>
ja mam laptopa Dell inspiron 5100 nie jest to jakas super maszyna ale sobie radzi
procesor 2.66 GHz
512 Ram
nagrywarka Dvd
bezprzewodowy net
karta graficzna Radeon 7500C
40 Gb wbudowanego dysku plus 180 GB w pudelko obok kompa polaczony przez USB
tak patrząc po waszych spzętach to chyba mój najsłabszy <beczy> ale daje rade...
procesor: athlon 700 Mhz
plyta glowna: nie mam pojęcia
grafika: geforce2 64 Mb
dysk: 20 GB (jak dużo ściągam muzy i filmów z neta to musze co tydzień nagrywać płytke DVD...)
pamiec: 192 Mb
nagrywara i odtwarzcz dvd nec (chyba najlepsza z całego sprzętu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum