ja uzywam TLENa chyba dla tego ze mam poczte na o2
no i jest do niego multum wtyczek <lol>
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
gg i skype only myslalem o tlenie ale nieeee (bo moja byla z tego korzysta i mam uraz do wszystkiego co z nia ma cos wspolnego )
_________________ "I ujrzaĹem: oto koĹ trupio blady, a imiÄ siedzÄ cego na nim ĹmierÄ, i OtchĹaĹ mu towarzyszyĹa. I dano im wĹadzÄ nad czwartÄ czÄĹciÄ ziemi, by zabijali mieczem i gĹodem, i morem, i przez dzikie zwierzÄta."
Hmm aktualnie to tlen/gg (zależy jaki mam dzień:D) i do tego skype czasem
_________________ "Wierze w siebie, wierze w siebie, wierze w to co robiÄ. MiĹoĹÄ, ukojenie, spokĂłj znajdujÄ w hip-hopie"
"Siemasz ziom! to znĂłw ja czyli Äpun, cham nie dzieciak.."
Ja używam gadu-gadu oraz skype'a, łatwe w obsłudze no i kwestia przyzwyczajenia
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
zdecydowanie gg ale nie lubie gadac przez gg zawsze jestem na niewidocznym i nie cierpie jak masa ludzi do mnie pisze.
no wlasnie ja tak samo. tylko gg. a itak mnie zaczyna to denerwowac,bo czesto gg pada.
_________________ Co jest moĹźliwe, za sobÄ juĹź zburzony most widzÄ,
Niech za kaĹźdy bĂłl w duszy dziĹ Ĺźycie wstrzyknie mi morfinÄ,
ĹťyÄ nauczy, dalej kroki stawiaÄ, szare bloki nadal,
ChcÄ iĹÄ na skrĂłty, pierdoliÄ garniak i krawat...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum