ja musze siÄ? nacieszyÄ? 40 Gb .............. ale to juĂ?ź sie niedĂ?go zmieni ............ czekam do 15 na wupĂ?te i kupie sobie troche wiekszy 120 lub 160..........:D:D:D:
20 i 80 ... ale myĂ?le nad czymĂ? wiÄ?cej :D:D 20 zmienie na jakiĂ? duĂ?źo wiÄ?kszy :D
_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 10:27
HeHeHe To ja sie pochwale mojim :D mam kompa z 2000 roku i zmieniĂ?em wnim wszystko,prawie nie zmieniĂ?em dysku i mam taki jak od zakupu.Muzyka pam pam pamparamp 10GB :D podzielone na 2 partycje hehehehe
reality brawa Nie Ă?miejmy siÄ? z cyzjegoĂ? nieszczÄ?Ă?cia
_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
Ja mam 150 gb w tym 100 gb moje starego, ja mam 50 gb i w tym dysk z 20 gb znika mi co chwila i pokazujÄ? mi siÄ? raz na tydzieÄÄ :P czyli wychodzi , Ă?źe mam 30 gb
ja mam narazie 18gb , ale moze sobie jeszcze kupie 200 GB , kosztuje umnie 280zĂ? ,a wiÄ?c nietak duzo jak na taki dysk prawda , wiÄ?c bÄ?de miaĂ? 218 to juz powinno narazie starczyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum