Wysłany: Pon 06 Lut, 2006 12:27 Marc Ecko's Getting Up - Contents Under Pressure
no wiÄc zdaje sie ?źe gierka wychodzi
oko?o 17 lutego, czyli w sumie na dniach...
akcja rozgrywa sie w mie?cie New Radius.
jest to miasto ?Ä czÄ ce w sobie cechy Nowego Yorku
i Hong Kongu. RzÄ dzi w nim prezydent o zapÄdach dyktatorskich.
g?Ăłwny bohater - Trane za pomocÄ farby w sprayu,
markerĂłw, plakatĂłw, wlepek, szablonĂłw a nawet wa?ka i farby (:D)
walczy z systemem z czasem przyczyniajÄ c sie do rewolucji...
z tego co zrozumia?em zaczyna gdzie? w po?owie lat 80
w z?otej erze graffiti w NY jako zupe?ny toj.
akcja gry ko?czy sie w "silver train era".
wszystkie tagi i grafiki zosta?y wykonane przez ponad setke
prawdziwych artystĂłw graffiti spo?rĂłd ktĂłrych sze?ciu Trane
spotka na swojej drodze.
bÄdÄ to m. innymi Cope, Seen, Futura, T-Kid...
reszty nie pamiÄtam : P
zapowiada sie fajna gierka...
po wiÄcej info wejd?żcie na www.atari.com
?uoj. dawno mnie nie by?o.
gierke juz daaawno
?ciÄ gnÄ ?em przeszed?em i chyba nawet usunÄ ?em.
mega fajne. szczegĂłlnie muza i klimat...
?ciÄ ga?em torrentem.
na www.torrentreactor.tk jeszcze powinno le?źeÄ...
tylko czy kto? to seeduje?
mam to na xboxa i szczerze mówiąc gdyby ta gra była taka sama tylko o innej tematyce (np jakiejś metalowej chodzisz metalem i zamiast malować po scianach musisz kopac w kubły) to bym w to nie grał
żadna rewelacja
_________________ Gość daj browara :P
karool_master
ImiÄ: Karol
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 20:01
Gierka całkiem ciekawa, mam ją już dłuugo i polecam wszystkim... jak ktoś chce link to na PW
Gra fajna, gralem ale czasem mi wyskakiwal jakis blad i wychodzilo z gry i przez to nie moge przejsc 1 misji w 3 akcie bo jak wchodze po tym bluszczu i zaczynam malować to wylazi z gry i blad sie pokazuje. Jak ktoś wie jak to rozwiązać to napiszcie plz
Gra fajna, gralem ale czasem mi wyskakiwal jakis blad i wychodzilo z gry i przez to nie moge przejsc 1 misji w 3 akcie bo jak wchodze po tym bluszczu i zaczynam malować to wylazi z gry i blad sie pokazuje. Jak ktoś wie jak to rozwiązać to napiszcie plz
Moze przeinstaluj setry do gray i DirectX 9.0c zainstaluj, to tak standardowo ^^ A mzoe masz jakąs skopaną wersje ;/
Gierka jest wypaśna, grąłem duzo, aż doszedłem do misji, której nie mogłem przejsć, i jako ze miałem inna grę pod ręką to tą prozuciłem ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum