ImiÄ: Artur
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 01:26
NFS U I i II, MW i Carbon GTA SA, VC i to nowe grałem na Playstation2 nawet dobra giera
Max Pejna Hitmana(wszystkie czesci) Fredom Fighters
18 Wheeles Steels Pedal to the Metal i Haulin
i kilka innych
ImiÄ: Maciej
Wysłany: Sob 27 Sty, 2007 09:10
ja Pilka Nozna ;D
a z komputerowych nfs: underground 1 i 2
World of Warcraft (najlepsza gra online)
CoD 2
Pro Evolution Soccer 6 (fify to juz nie to :D )
bardzo duzo mam ulubionych gierek :
diablo 2, warcraft 3 , soldier of fortune 1 i 2 , fifa 2007 2006 , pro evolution socer, splinter cell, delta force, battelfield, footbal menager 2006 i rozne menagery , need for spedd wost wanted, i wiele innych zaduzo by wyminiac
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Poles
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 07:53
Unreal Tournament, Need For Speed Porshe i FEAR
_________________ "Wiesz co sie liczy? - Szacunek ludzi ulicy!"
PSX - Chrono Cross, Metal Gear Solid, Final Fantasy 7 i 9, Tekken 3, Tenchu 1 i 2
PS2 - Metal Gear Solid 3, Tekken 5, God of War
Xbox - Metal Gear Solid 2, Ninja Gaiden Black, Halo 2, Dead or Alive Ultimate, GTA San Andreas, Farenhait, Splinter Cell 3
Xbox360 - Gear of War
PC - hmm a to jest do grania ? <lol>
o wielu perełkach napewno zapomnialem ale nie chce mi sie przegladac i szukac co tam jeszcze bylo...
_________________ W stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, twa dusza jest spragniona, RastafarI da ci piÄ, ja mĂłwiÄ w stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, jego miĹoĹÄ da ci wszystko, Babilon nie da ci nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum