Ja przed chwilą skończyłem oglądać "Młodych gniewnych".
Ten film jest perfekcyjny.Wiem, że jest stary, ale polecam go oglądną ponownie osobom, którzy ogłądali go już dawno i chcą sobie go przypomnieć(np.Ja), bo warto.
mięliście kiedyś takie wrażenie że przeżywana obecnie sytuacja wydarzyła się już kiedyś, w jakieś nieokreślonej przeszłości, połączone z pewnością, że to niemożliwe???
napewno. to jest właśnie Deja vu
oglądałam wczoraj na podstawie tego wrażenia film >>> rewelacja,
ciarki mi przechodziły a główny aktor to moj ulubiony czyli
Denzel Waschington )
polecam ten film ... zwłaszcza że u nas w kinach ma dopiero być chyba
w połowie stycznia
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
nie wiem czy ktos juz tu wymienial CRANk. film konrketny zachecam to obejrzenia. a tak ogolnie to proponuje human trafic i job ostatnia szara komorka ) swieta bede ciekawsze...
nie wiem czy ktos juz tu wymienial CRANk. film konrketny zachecam to obejrzenia. a tak ogolnie to proponuje human trafic i job ostatnia szara komorka ) swieta bede ciekawsze...
Ten Crank to jakiś totalnie zeschizowany film, mnie się nie podobał, od tych zwrotów kamery mi się niedobrze robiło . Może jakby był inaczej wyreżyserowany to taaak, ale niestety nie jest. <boisie>
_________________ "Nie licz na innych ! Licz na siebie !
Nie ufaj nikomu ! Polegaj na sobie !"
Ten Crank to jakiś totalnie zeschizowany film, mnie się nie podobał, od tych zwrotów kamery mi się niedobrze robiło . Może jakby był inaczej wyreżyserowany to taaak, ale niestety nie jest. <boisie>
Mi tak sie Crank podobał . Nie wiem czy mi sie zdawało ale w ostatniej scenie jak on spadał to na dole były obrazki takie jak sa na Google Earth'cie :D
Ostatnio zmieniony przez Salvatore Sob 23 Gru, 2006 18:15, w całości zmieniany 1 raz
requiem dla snu (wszystkim którzy sa za legalizajcja narko, ryje mózg)
zielona mila (jedyny film na jakim płakalam)
piła 1,2 (czysta komercja ale spoko)
efekt motyle (schiz)
szósty zmysł (kocham ten film)
piękny umysł (piękny film)
ale najbardziej zewszystkich polecam wgłebianie sie w kino niezależne :D ja kocham
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
jesli chodzi o Crank to film jest przegiety normlanie to co sie dzieje z tym gosciem to poprostu przesada ) ogolnie chyba gosciu zagral role zycia jak dlamnie ogolnie jeszcze go koajrze z transportera 1i 2 ale cranck zdecydowanie przegiety. najlepsza byla scena w cranku na rynku :D z bardzo smieszna blonyneczka:) powiem szczerze ze nie kojarze:P ale ogolnie jak z pada to panorame miasta ladnie widac:P a uderzenie na fure to poprostu miodzio
szósty zmysl to kultowy film podstawa zeby go miec na plytce
ale ogolnie nikt nie wymienia polskich filmow a sa naprawde dobre chodzby Symetria polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum