jak chodzi o typowe seraile to aktualnie tylko "Lost"... a jak mam dojście do kablówki to wszystkie "seriale" na Mtv... czyli Run's House, Hogan knows best, itp itd...
aaa i jeszcze jestem "zmuszany" w sobotnie i niedzielne popołudnia przy niesprzyjających okolicznosciach przyrody do oglądanie pasma dwójkowego w godz 14:00-15:00 czyli "FAMILIADY" :zamyka: <cwaniak> i "złotopolskich"
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
Ostatnio zaczelam sciagac i ogladac:
-Ostry dyzur - chyba nie trzeba wyjasniac
-Criminal minds (Zbrodnicze umysly) - o ekipie, ktora zajmuje sie analizowaniem ludzkich zachowan, bez kitu polcam!
-Bones - o pani antropolog, ktora pracuje z agentem FBI i analizujac kosci pomaga w rozwiazywaniu morderstw.
Ja mało oglądam ale jak już to obejrzę Kryminalnych, Rap Pakamere, jakies meczyki i cos tam jeszcze Bunia nie masz tak zle bo ja lubilem 4Fun i nam skasowali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum