ja jak trafie to oglądam, Viva la Bam, Jackass, Dirty Sanchez, Świat wg Kiepskich.
_________________ "Wierze w siebie, wierze w siebie, wierze w to co robiÄ. MiĹoĹÄ, ukojenie, spokĂłj znajdujÄ w hip-hopie"
"Siemasz ziom! to znĂłw ja czyli Äpun, cham nie dzieciak.."
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Z czystym sumieniem polecam
Niszowy, mroczny, ambitny, cholernie ciekawy, niesamowita kreacja głównego bohatera, reszta postaci także wyrazista i autentyczna. polecam...
Cytat:
Dexter - kolejny rewelacyjny serial. "moze leciusienki spoiler"
Zacząłem oglądać Dextera tydzień temu, obecnie jestem po 10odcinku, i muszę przyznać, że ten film jest naprawdę rewelacyjny.
Szczególnie mogę go polecić ludziom, którzy interesują się psychologią itp itd. (jak ja) Dla mnie to jest prawdziwa gratka.
Począwszy od głównego bohatera, który nie odczuwa żadnych emocji, po jego relacje z bliskimi, kończąc na wzajemnej fascynacji wiążącej go z mordercą z samochodu-lodówki.
Zachowanie Dextera jest momentami bardzo zabawne. Szczegolnie w poczatkowych relacjach z jego dziewczyną Ritą. Brak chęci do uprawiania seksu, udawanie uczuć itp.
Sam pomysł na takiego głównego bohatera jest naprawdę godny uznania.
na razie tyle.
Cytat:
świetny, mroczny serial
Niesamowita fabuła o seryjnym mordercy mordującym... seryjnych morderców. Przewrotny, pełny czarnego humoru i chorych intryg serial, miłośnicy książek Stephena Kinga powinni się poczuć jak w domu
Cytat:
Dexter
Dzieki Albertino to dzieki tobie obejrzalem calego dextera: niedawno przypadkiem przeczytalem ktorys z twoich komentarzy i napisales ze serial jest spoko wiec postanowilem go obejrzec i miales racje, wedlug mnie w tej chwili dexter przewyzsza wszystkich lostow i prisonow ale szkoda ze ma tylko 12 odcinkow, nie moge sie doczekac nowego sezonu.
[ Dodano: Pon 23 Kwi, 2007 13:10 ] The unit (Jednostka)
Cytat:
Bezimienni, nieistniejący - oni tworzą tajną, zawodową jednostkę wojskową działającą ponad rozkazami. Najtrudniejsze, niemal niewykonalne misje zlecane są właśnie tym żołnierzom. Z pozoru oficerowie łączności, w rzeczywistości chodzące maszyny do zabijania. Bez względu czy w kraju, czy za granicą - zawsze anonimowi, zawsze niewidzialni - ci bohaterowie każdego dnia ryzykują życie dla dobra Ameryki i jej mieszkańców..
Elitarna grupa profilerów z FBI zajmuje się badaniem psychiki kryminalistów. Pomaga im to w szukaniu zaginionych i porwanych, a dokładniej pomaga to wniknąć w umysł przestępcy i zrozumieć jego metody postępowania. Każdy odcinek to oddzielna sprawa i inne metody poszukiwania.
Miami, świat bogatych i próżnych ludzi, w którym zasada "jak cię widzą, tak cię piszą" obowiązuje bez żadnych ograniczeń. Dwaj chirurdzy plastyczni, doktor Christian Troy (Julian Mcmahon) i jego przyjaciel doktor Sean McNamara (Dylan Walsh), postanowili to wykorzystać. Zaraz po ukończeniu studiów właśnie tu otworzyli swoją prywatną klinikę chirurgii plastycznej.
Joey jest to serial komediowy który ukazuje dalsze przygody Joeya Tribbianiego (Matt LeBlanc). Serial pokazuje kontynuacje jego losów z serialu "Friends". Po wyjechaniu z Nowego Jorku Joey chce rozpocząć karierę w Los Angeles, bo uważa ze jest to najlepsze miejsce dla aktorów znane wszystkim Hollywood. Jego siostra Gina (Drea de Matteo) wynajmuje bratu mieszkanie. Akcja
serialu rozgrywa się głównie miedzy Joeyem a jego rodzina Giną i siostrzeńcem Michaelem (Paulo Costanzo). Serial ukazuje dalsze perypetie Joeya z jego dziewczynami i jego karierę zawodową.
Serial opowiadający o grupce przyjaciół, którzy żyją w latach 70-tych. Zwariowani 17-latkowie z zasadami, które dla nas są obce. Ich pierwsze miłości, pierwszy alkohol szalona muzyka. Jak i sprawy dnia codziennego w latach 70-tych jest dla nas dosyć śmieszne co sprawia że film ogląda się przyjemnie i miło.
Antropolog doktor Temperence Brennan, pracująca w centrum badawczym Jeffersonian Instytution pomaga FBI przy śledztwach, w których standartowe umiejetności odczytywania tropów z kości zawodzą. Współpracuje ona z byłym wojskowym snajperem - Seeleyem Boothem, obecnie agentem wydziału zabójstw. Różnią się swymi poglądami i podejściem do życia, dlatego ich wspólna praca wcale nie przebiega bezkonfliktowo.
Przygody sympatycznego i trochę zwariowanego kosmity ALF'a, który rozbił się swoim statkiem kosmicznym na dachu rodziny Tannerów i zamieszkał razem z nimi. Dzieci za nim przepadają, Willy raczej go... toleruje, a z Kate często ma "na pieńku". W serialu pojawia się też kot Tannerów (na zjedzenie którego Alf ma wielką ochotę) oraz wścibscy sąsiedzi- Ochmonkowie.
...lodowy nabój, wybuchający cukierek, latający Chevrolet... różne niewiarygodne opowieści spotykamy na każdym kroku, ale czy są one prawdziwe lub chociaż prawdopodobne... Eksperci od efektów specjalnych Jamie Hyneman i Adam Savage poddają te wszystkie niesamowite historie skrupulatnej naukowej analizie. Jamie i Adam razem mają 30-letnie doświadczenie w budowaniu modeli i tworzeniu prototypów zabawek. Wraz z zespołem asystentów i przy pomocy ekspertów innych dziedzin sprawdzają, często na własnej skórze, prawdziwość mitów... efekty bywają zaskakujące...
[ Dodano: Pon 23 Kwi, 2007 13:15 ]
Ja tam lubie takie stare seriale co ogladalam je jak bylam mala, np. Pelna chata, cudowne lata, Alf, Skrzydla, Swiat wedlug Bundych itd.
===============================
"...Muzyka jest ich matkÄ ?
Gdyby byĹa zacisnÄĹa by nogi przy narodzinach.. "
===============================
POLSKI HH
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum